Tecno, akıllı cep telefonlar için dünyanın ilk 5x optik zoom özelliğine sahip olan teleskopik makro lensinin tanıtımını gerçekleştirdi. Aralık ayı içerisinde akıllı cep telefonlar için sensör kaydırma teknolojisinin duyurusunu gerçekleştiren Tecno, kullanıcılar için yeni bir ürün ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Adeta bir ilki gerçekleştiren Tecno, optik zoom özelliğine sahip olan teleskopik makro lensini kullanıcıların beğenisine sundu. 

Tecno telefonlarda 5x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacak

6 4

Akıllı cep telefon pazarında ürettiği orta ve üst segment akıllı cihazlar ile adından söz ettiren Tecno. kendi kamera teknolojisi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Şirket kullanıcılara daha iyi bir çekim deneyimi sunmak adına hızla çalışmalara devam ediyor. Bu hedefle bir ilke imza atmayı başaran isim, yeni teleskopik makro lensinin de tanıtımını gerçekleştirdi. Gövdenin dışına doğru taşan ve ürüne fazla yaklaşmaya gerek kalmadan yakın çekimlere imkan tanıyan bu lens, bugün piyasada bulunan akıllı cep telefonlar için tercih edilen makro kameralarda şu an için yed almıyor. Diyafram konusunda da oldukça iddialı olan söz konusu bu lens, düşük ışık performansı ile beklentileri daha fazla karşılamak konusunda başarılı olacak. 

Epic Games 110 TL değerindeki oyunu ücretsiz kullanıma sundu

Söz konusu bu teknoloji gövdenin dışına doğru taşan bir telefoto makro lens ile beraber özneye daha fazla yaklaşmaya gerek duymadan yakın çekimler yapmak konusunda yardımcı oluyor. Şirket, 5x optik yakınlaştırma özelliği sunuyor ve nihai sonucun ana kameradaki özelliklere benzer özellikler içerdiği iddia ediliyor. Bu, mevcut makro kameralarda daha önce görülmeyen bir durumdur. Bu teknoloji, aynı zamanda iyi bir fotoğraf çekmek için çok önemli bir parametre olan daha büyük bir diyafram açıklığına da izin veriyor. Buna ek olarak ise şirket, söz konusu bu cihazın tasarım detaylarının da oldukça kompakt boyutlarda olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda büyük bir kamera çıkıntısına ihtiyaç duyulmadığı, fakat ayrıntılarında belirtileceği söylendi. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Tecno, yeni teleskopik lensli bir Tecno akıllı telefonunu ne zaman kesin olarak tanıtacağı ise bilinen bir durum değildir. Ancak söz konusu bu cihazın bu yıl içerisinde tantılacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir