Mobil futbol dünyasının en popüler oyunları arasında yer alan Dream League Soccer, 2021 güncellemesi ile beraber hem futbolseverlerin hem de oyun severlerin beğenisini kazanmayı başardı. Dream League Soccer oyununu yeni oynamaya başladıysanız size, başarılı bir oyuncu yapmanız konusunda yardımcı olacak. çeşitli tüyolar vardır. 

Dream League Soccer 2021 oyununun en dikkat çeken özelliği ise sadece oyunu açıp maç oynamıyor oluşunuzdur. Oyunda kendi takımınızı belirtiliyor, antrenör seçiyor, takımınızı geliştirecek stratejiler belirliyor ve bir takımı maç esnasında kontrol ediyorsunuz. Bu sebeple Dream League Soccer oyununa başlamadan önce oyuna biraz hakim olmakta fayda vardır. 

Dream League Soccer 2021 için tüyolar

İlk oyuncu seçimleriniz konusunda stratejik düşünün

İlk kez Dream League Soccer 2021 oyununu oynuyorsanız karşınıza ortalama oyuncular ve bir de süper oyunculardan oluşan bir kadro çıkar. Burada oyuncuları geliştirmek adına hızlı hareket etmeniz gerekmiyor ancak ilk adım olarak da doğru bir kaptan seçmeyi de ihmal etmemeniz gerekir. Maçlar esnasında belirleyeceğini taktiklere göre savunma, orta saha ve ileri bölge oyuncularını doğru sayıda ve yeneklerinize göre seçmeniz gerekir. 

Kariyer Modu’nda adım adım ilerleme kat edin

Dream League Soccer 2021 mobil oyununda ilerleme kat etmek ve yeni başlayanların önünü açmak için bulmanız gereken Kariyer Modu’na dikkat etmeniz gerekir. Ancak acele davranmamalısınız. Kaybetseniz bile hangi noktada dikkat ederek gerekli değişimleri yapmanız gerekiyor. Kazandığınız her bir maç için hem size hem de oyunculara gelir sağlanacaktır. Maç sonu reklamlarını seyrederek bu gelir seviyesini artırmanız mümkündür. 

Dream League Soccer oyuncularının özelliklerini iyi öğrenin

Dream League Soccer 2021 takımınızda yer alan tüm oyuncular belirli özellikleri ile ön plana çıkar ve belirli bir enerji seviyesine sahip olurlar. Hangi oyuncu hızlı koşar, hangisi sakatlanmaya müsaittir, hangisinin savunma becerileri d aha güçlüdür gibi konular hakkında bilgi edinmeniz gerekir. Oyuncularınızın özelliklerini inceleyerek ve enerji durumlarını takip ederek gerektiğinde maç içerisinde de değişiklik yapabilirsiniz. 

Maç içi kontroller her zaman sizin elinizdedir

Dream League Soccer 2021, alışılmış futbol oyunlarına benzemiyor. Sadece bir oyuncu, menajer veya antrenör değilsiniz. Siz aslında bunların hepsi olarak görev yapacaksınız. Bu sebeple de maç içi kontroller konusunda özelleştirmeler yapmanız gerekir. Maç başlamadan önce bir taktik verip geri çekmek doğru bir hareket değildir. Oyuncuların performanslarını ve oyunun ritmik anlık olarak takip ederek yeni oyuncuları sahaya göndermekten çekinmemeniz gerekir. 

Kısa paslar ile en iyisini yapmaya odaklanın

Oyun içi kontroller söz konusu olduğunda, Dream League Soccer 2021, amatörler için bile eşsiz bir mobil oyun deneyimi sunar. Maç esnasında bir joystick ve üç tane buton karşınıza çıkacak. A butonu şut atmak için, B butonu pas vermek  için, C butonu ise topa en yakın konumda yer alan oyuncuyu kontrol etmek için kullanılır. Hızlı bir şekilde oynamanıza gerek yoktur. Özellikle de oyunun ilk döneminde çok güçlü oyunculara sahip olmadığınız için ileri şutlar yerine kısa paslar ile adım adım rakip sahaya ulaşmanız gerekir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir