Capcom tarafından geliştirilen ve ilgi gören Dragon’s Dogma’nın yeni versiyonu Dragon’s Dogma 2 22 Mart’ta oyuncularla buluşacak. İşte detaylar.

Dragon’s Dogma’nın çok beğenilmesinin ardından Capcom serinin devam oyunu için hazırlıklara başlamıştı. Çalışmaların sona ermesinin ardından Dragon’s Dogma 2 ile ilgili yeni detayla paylaşıldı. İlk seriyi beğenenlerin heyecanla beklediği yeni versiyon, daha gelişmiş grafikler ve oyun içi dinamikleriyle daha iyi bir oyun deneyimi sunacak.

Dragon’s Dogma 2012’de Tanıtılmıştı

Dragon’s Dogma, 2012 yılında tanıtılmıştı. O dönemde küçük bir kitle tarafından oynanmaya başlanan oyun, kısa süre içerisinde de geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Aksiyon-RPG tarzındaki oyun için yeni versiyon beklentilerinin arttığı bir dönemde Dragon’s Dogma 2 müjdesi de geldi.

Dragon's Dogma 2 22 Mart’ta Oyuncularla Buluşacak
Dragon’s Dogma 2 22 Mart’ta Oyuncularla Buluşacak

Yapılan resmi açıklamalarda oyunun 22 Mart itibariyle piyasada olacağı belirtildi.PS5, Xbox Series X/S ve Steam üzerinden dağıtılacak oyun, seriyi bekleyenlere farklı platformlarda seçenek sunacak. Oyun için tanıtım tarihi yeni açıklanmasına rağmen Dragon’s Dogma 2 tanıtım fragmanı 2023’te paylaşıldı.

Oyun tanıtımına rağmen oyun hikayesine ve karakterlerine yönelik hiçbir açıklama yapılmadı. Tanıtımda aksiyon dolu bir hikayenin ve oyun mekaniklerinin oyuncuları beklediği net olarak gösteriliyor.

Oyun tanıtımı şöyle;

Capcom Yeni Versiyondan Umutlu

Dragon’s Dogma 2 için Capcom’un beklentileri oldukça yüksek. Oyun, RE Motoru üzerinde geliştiriliyor. Piyasada Resident Evil gibi pek çok iddialı oyun bu altyapıyı kullanıyor. Yeni seride, daha geniş bir evren oyuncuları bekliyor. Daha fazla ve zorlu canavarlar, silahlar, yapılar ve şehirler oyuncuları bekliyor. Oyuna dair öne çıkan notlar ise şöyle;

  • Trickster ve Warfarer adıyla yeni meslekler oyuna eklendi.
  • Çok oyunculu mod eş zamansız olacak.
  • Oyun için 70 dolardan başlayan fiyatlar geçerli olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir