Dota 2 7.32 güncellemesi yapıldı. Peki, popüler MOBA oyununda yeni güncelleme ile neler değişti?

Dota 2’nin merakla beklenen 7.32 güncellemesi geldi. Yeni güncellemede deneyim puanlarından oyun içi dengelerine kadar pek çok değişiklik yer alıyor. Bu nedenle oyuncular, oyundaki rekabette geri kalmamak adına oyuna hakim olmalı.

2022’nin en iyi online oyunları

İşte Dota 2 7.32 güncellemesinden detaylar

Dota 2 yavaşladı

Dota 2’de seviye atlamak için çok daha fazla deneyim puanı kazanılması gerekiyor. Bu nedenle oyun için de güçlenmek için daha fazla oyun zamanına ihtiyaç duyulacak. Bu da oyunların daha uzun sürmesine ve oyunun daha yavaş ilerlemesine neden olacak.

Altın kazançları düştü

Dota 2’de altın kazançlarında da değişim yapıldı. Oyuncular oyuna artık 85 pasif altına başlayacak. Özellikle destek oyuncuları için önemli olan altın kazancı, oyun içindeki dengeleri değiştirecek.

Primal Beast

Primal Beast, Captain’s Mode olarak adlandırılan özel moda dahil edildi. Yeni güçlendirmeleri ile dikkat çeken karakter, bundan sonraki süreçte modun en çok oynanan kahramanlarından birisi olabilir.

Kahraman dengelemeleri

Yeni güncellemede neredeyse her kahraman önemli bir değişiklik aldı. Bu nedenle oyuncuların kahramanlar için yapılan değişimlere göre oyun içi seçimlerini ve stratejilerini güncellemesi gerekecek.  7.32 güncellemesinde 28 eşya da dengelendi.

Tüm değişiklikler için buraya göz atabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir