Temple Gates Games, Dominion adını verdiği oyununu hem mobil hem de bilgisayarlar için sunmaya hazırlanıyor. Oyun 4 yıllık geliştirme süresinin ardından piyasaya çıkacak. İşte detaylar.

Temple Gates Games’in 4 yıldan beri üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü dijital masa oyunu Dominion için nihayet çalışmalar tamamlandı. Titiz bir çalışma sürdüren geliştirici şirket, oyunu bilgisayar ve mobil cihazlarda eş zamanlı olarak sunacak. iOS, Android ve Steam üzerinden oyunculara sunulacak Dominion, 8 kişinin özel bir çalışması olarak dikkat çekiyor. zira Temple Gates Games’in CEO’su Theresa Whileer tarafından yapılan açıklamalarda da 8 kişilik bir ekip tarafından çalışmaların sürdürüldüğü ve 4 yılın ardından oyunun hazır olduğu ifade edildi. Ekipte Whiler’ın yanı sıra Jeff Gates, Donald X. Vaccarino, Keldon Jones, Laura Shigihara, Dylan Librande, Jimmy Chi ve Chris Haga da yer alıyor.

Dominion Beta 500 Bin Kişiye Ulaşmıştı

Dominion için Beta sürümünde 500 bin indirme alan oyun, oyuncular tarafından ilk kez denenmişti. Ücretsiz olacak oyunda genişletme ve özel paketler ile oyun içi satın alma seçeneği sunulacak. Bu bakımdan bir deste oluşturma oyunu olarak tanıtılan Dominion için başarılı olmak isteyenlerin ödeme ile avantaj elde etmesi mümkün.

Dominion Dijital Masa Oyunu Mobil ve Bilgisayara Geliyor
Dominion Dijital Masa Oyunu Mobil ve Bilgisayara Geliyor

Oyuncular, küçük bir krallığı büyüterek genişletmeye çalışıyor. Bunun için güçlü bir deste oluşturulması ise şart. Güçlü desteler ile oyunları kazananlar ise zafer puanları ile hem gelişiyor hem de krallığını güçlendiriyor.

Yıllar önce geliştirilen ancak geliştirici ekibin yaşadığı başarısızlıklardan sonra proje Temple Gates Games tarafından alındı. 2019 yılından 2023 yılına kadar geçen geliştirme sonrasında oyun piyasaya sunulmaya hazır hale geldi. Yenilenen oyun, 15 büyük güncelleme ile desteklenecek. Yapay zekanın da yer aldığı oyun, tüm bölgelerde oyunculara sunulacak. Ayrıca açılışa özel olarak pek çok özel kampanya ve etkinlik de gerçekleştirilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir