Shiba Inu (SHIB) son günlerdeki çıkışı ile değerini yüzde 15’in üzerinde arttırarak tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi ve rekor kırdı.

Kripto para sektöründe son dönemlerin en popüler kripto paralarından bir tanesi Shiba Inu (SHIB) oldu. Elon Musk gibi ünlü isimlerin desteklediği düşünülse de hiçbir zaman kripto para birimine yatırım yapmadığını belirten ünlü ismin bu mesajlarına rağmen kripto para beklenildiği gibi kötü bir etki yaşamadı.

Dün akşam saatleri itibariyle Binance borsasında hareketli dönemler yaşamaya başlayan kripto para, yaşadığı yükseliş ile birlikte en büyük 11. kripto para birimi olmayı başardı. Son 24 saatlik süre içerisinde yüzde 15’ten fazla artış yakalayan kripto para biriminin piyasa değeri de böylece 20 bin dolara yükseldi. Yaşanan yükseliş, kripto paranın önümüzdeki dönemlerde çok daha fazla göz önünde olacağını gösterirken Dogecoin için de daha fazla tehdit içermeye başladı. Şu anda 11. sıraya yükselerek önemli bir atılım gerçekleştiren kripto paraya karşın DOGE 9. sırada.

En yüksek seviye 0.0005213 TL oldu

Yazı sırasında 0.0005213 TL’den değer gören kripto parada şu anda en yüksek zirve 0.0005213 TL. Kripto para için en düşük seviye ise 0.00004924 TL olarak kayıtlara geçmişti.

Kripto paranın son 1 aylık süre içerisindeki gelişimi şöyle;

SHIB1

Son 24 saat içindeki yükseliş ise grafiklere şöyle yansıdı;

shib2

Yaşanan yükseliş ile birlikte dolaşımdaki arz değeri, seyreltilmiş piyasa değeri, saatteki işlem hacmi ve piyasa hakimiyeti gibi tüm alanlarda ciddi bir artış gören kripto para beklentilerin tümünün tersine hareketini sürdürüyor. Yapılan son güncellemeler ile birlikte kripto para için güncel istatistikler şöyle oluştu;

  • Dolaşımdaki arz değeri 394,796.00B SHIB 
  • Tamamen Seyreltilmiş Piyasa Değeri 47,667,220,778 dolar
  • Son 24 saatteki işlem hacmi 10,336,191,104 dolar 
  • Piyasa Hakimiyeti yüzde 0.72 

En çok konuşulan SHIB oldu

Kripto para için dikkat çeken bir diğer detay ise kripto para sektöründe en çok konuşulan kripto paranın SHIB olması. Yapılan son güncellemelere göre en çok konuşulan kripto para birimi SHIB’i BTC ve ETC takip etti. Dogecoin ise ancak 5. sırada yer bulabildi. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir