Discord’un en popüler özelliklerinden biri olan sesli sohbet için metin odası işlevi nihayet uygulamaya eklendi. Detaylar burada!

Discord nitro nedir?

Discord, sesli kanallar için yeni bir özel metin sohbet özelliği sunmaya hazır. Platform kullanıcıları, katıldıkları ses kanalı için yeni balon simgesine tıklayarak, ses kanallarında ‘Metin Sohbeti’ adı verilen bu yeni özellikten yararlanabilecekler. Bu özellik, günümüzde birçok kişinin kullandığı Zoom çağrı sohbet penceresine benzediği için yaşam kalitesi için önemli bir değişiklik.

Topluluk dışı tüm sunucularda artık varsayılan olarak sesli sohbet etkinleştirilirken, topluluk onaylı sunucuların (Sunucu Ayarları> Topluluk altında), özelliğini etkinleştirmeleri gerekiyor. 29 Haziran itibariyle tüm sunucularda etkinleştirilecek bu özelliği dilerseniz bu şekilde önceden deneyimleyebilirsiniz.

Windows için Discord indir
Android için Discord indir
iOS için Discord indir

Discord sesli sohbetlerde metin odası nasıl kullanılır?

Daha önce, Discord Ses Kanalı kullanıcılarının bir bağlantı göndermek için ayrı bir sohbet kanalı oluşturması veya bir sohbet kanalı bulması, hatta dahil olmak istemedikleri bir metin odasına sessizce katılmaları gerekiyordu. Çoğu durumda bu can sıkıcı olabilir çünkü ilgili metin kanalı sadece #sesli-sohbet-mesaj-2 gibi sesli sohbet için çağrılabilir.

Topluluk sunucularını yönetenler, ses kanallarındaki yeni metin sohbet özelliğine geçmelerine yardımcı olacak yeni araçlara da sahip. Özelliği sunucularında kimlerin kullanabileceğine karar vermek için görevler atayabilir ve ayrıca farklı ses kanalları için parça başına birden fazla özelliği etkinleştirebilir / devre dışı bırakabilirler.

Peki siz Discrod’un bu yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir