PlayStation Plus için ocak ayı itibariyle gelecek oyunlar açıklandı. Oyunlar arasında Dirt 5’in bulunması dikkat çekti.

Her ay yeni ve ücretsiz oyunlarla abonelerine yeni seçenekler sunan PlayStation Plus, ocak ayı listesiyle gündemde. Ocak ayında da yine iddialı oyunların yer alacağı platformda oyuncular Dirt 5 gibi oyunları oynama fırsatı bulacak. PlayStation Plus kapsamında hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 kullanıcılarına abonelik imkanı sunuluyor. Sözleşme kapsamında her ay 3 oyunu ücretsiz olarak veren Sony, yeni platformda ücretsiz oyunlarında bu sefer durumu telafi edecek gibi görünüyor. Zira son liste, oyuncular tarafından başarısız ve yetersiz bulunmuştu. 4 Ocak tarihi itibariyle eklenecek yeni PlayStation Plus oyunları ise bu konuda durumu telafi edebilir.

PlayStation Plus ocak ayı ücretsiz oyunları nelerdir?

PlayStation Plus ocak ayı listesi şöyle;

  • Persona 5 Strikers
  • Dirt 5
  • Deep Rock Galactic

Yeni ay itibariyle oyuncular Dirt 5 ile ralli heyecanını yaşayabilecek. Oyunda split screen gibi farklı seçeneklerin olması ise oyunun çok oyunculu bir şekilde oynanmasını da sağlayacak.

Persona 5 Strikers olarak adlandırılan oyun ise RPG türünü seTvenler için yeni bir macera başlatacak. Persona 5 oyununu sevenlerin favori oyunlarından birisi olan Persona 5 Strikers, böylece ocak ayında PlayStation oynamayı daha keyifli hale getirecek.

PlayStation Plus oyunları 2022 itibariyle yer alacak ve 4 Ocak sonrası oynanabilir olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir