Dijital bulut tabanlı, tamamen merkezi tıbbi bakım platformu olan Doctorly, A serisi finansmanından 10 milyon dolar yatırım aldı.Tura WELL Health Technologies Corp. , Horizons Ventures, Speedinves,The Delta, UNIQA Ventures,Calm/Storm Ventures ve Seedcamp dahil oldu.

2018’de kurulan Doctorly adlı şirket, dijital bir platform aracılığıyla doktor muayeneleri yapma hizmeti sunuyor.teknoloji uzmanları ve ürün tasarım uzmanlarından oluşan uluslararası bir ekipten oluşuyor.Bu yatırımın amacı, Doctorly’nin hizmetlerini geliştirmesi ve daha fazla doktor ve hastanın platformu kullanması için pazarlama faaliyetlerini arttırmaktır.Yatırımın ardından şirket, daha fazla bölgede hizmet vermeyi ve daha geniş bir müşteri tabanına ulaşmayı hedefliyor.Şirketin kurucuları arasında Samir El-Alami, Anna Von Stackelberg, Nicklas Teicke ve Sebastian L gibi isimler yer alıyor.

Doctorly’nin dijital platformu, hastaların doktorlarla çevrim içi olarak görüşmelerini sağlıyor. Bu sayede, hastaların zamanlarını ve enerjilerini harcayarak fiziksel olarak bir doktora gitmelerine gerek kalmıyor. Platform, doktorların da daha fazla hasta ile görüşmesine olanak tanıyor.

Doctorly’nin LinkedIn hesabı üzerinden, “Tıbbi uygulamaların nasıl çalıştığını yeniden dijitalleştirmeye devam etmek ve yüksek düzeyde düzenlenmiş, temel idari yüklerini büyük ölçüde azaltarak tıp uzmanlarını desteklemek için inanılmaz derecede motive olduk.” sözlerini paylaştı.Bu sözlerinin ardından ayrıca girişim, 2024’te B Serisi yatırım turu ile operasyonlarını daha da genişletmeyi hedefliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir