Diablo IV oyunu artık, PC Game Pass, Xbox Game Pass Ultimate ve Konsol için Xbox Game Pass aracılığıyla Xbox ve bilgisayar üzerinden oynanır hale geldi. Diablo IV Xbox Game Pass’e ekleneceği daha önce duyurulmuştu.

Oldukça büyük övgü toplayan görev serisini deneyimleme, geniş ortak dünyayı keşfetme ve oyuna düzenli olarak yeni öğeler, mekanikler, düşmanlar ve çok daha fazlasını getiren sezonluk içeriklerin tadını çıkarmak artık çok daha fazla oyuncu için mümkün oldu.

Uygulamalar arası oyun ve ilerleme desteği sayesinde oyuncular maceraya farklı cihazlardan kaldıkları yerden devam sağlayabilecek ve oyunu başka platformlardaki arkadaşlarıyla da oynayabilme fırsatına sahip olacak.

Diablo IV oyunu artık, PC Game Pass, Xbox Game Pass Ultimate ve Konsol için Xbox Game Pass aracılığıyla Xbox ve bilgisayar üzerinden oynanır hale geldi.

Diablo IV Nefret Çanağı Güncellemesi İlerleyen Zamanlarda Yayınlanacak

Geçen yıl Haziran ayında lansmanı yapılan oyun, Blizzard’ın en hızlı satan oyunu unvanının sahibi oldu. Oyunda ilk genişlemesi olan ve korkunç hikâyeyi sürdürerek baş şeytan Mephisto’nun kötücül planlarının derinlerine inen Nefret Çanağı, bu yılın ilerleyen aylarında yayınlanması planlanıyor.

Diablo IV Oyunun Konusu

Sığınakta nefretin tehdidiyle yok olma tehlikesi altındayken Burning Hells ile High Heavens arasındaki ebedi bir savaş devam etmekte. Yok edilmesi gereken ardı arkası kesilmeyen iblislerin, ustalaşılacak sayısız yeteneğin efsanevi ganimetlerin ve kabus gibi zindanların yer aldığı bu geniş dünya oyunculara macera ve aynı zamanda yıkım vadetmekte.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir