Diablo 4 oyunu için yeni açıklama yapıldı. Açıklamalara göre Diablo 4, Game Pass’a gelecek. İşte o tarih…

Diablo 4 oyunu, piyasaya sunulmasıyla birlikte büyük ilgi görmeye başladı. Microsoft tarafından yapılan son duyuruda ise oyunun geleceğine yönelik bilgilere yer verildi. Açıklamalara göre 28 Mart tarihi itibariyle Diablo 4 Game Pass’ta yer almaya başlayacak. Activision Blizzard satın alınmasının hemen ardından Diablo 4 ile bu konuda bir adım atan Microsoft, Diablo 4’ün de abonelik hizmetindeki ilk oyun olmasıyla ilk olacak.

Diablo 4 Game Pass Fragmanı Paylaşıldı

Microsoft, oyunların diğer platformlarda yer almasına yönelik açıklamalarını resmi kanallarından paylaştığı Xbox Podcast ile duyurdu. Bu duyuru sırasında Diablo 4 için özel Game Pass fragmanına da yer verildi.

2023 yılının Haziran ayı itibariyle Battle.net üzerinden Blizzard imzasıyla piyasaya sürülen oyun, Ekim ayında ise Steam’de yer almaya başlamıştı. Bu tarihten itibaren çeşitli güncellemeler ile desteklenen oyun, bundan sonraki süreçte Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak. Microsoft’un yayınladığı podcastte dikkate değer farklı bir detaya yer verilmedi. Ancak genel olarak donanım, platformlar arasındaki geçişler, geriye dönük uyumluluk gibi teknik detaylar konuşuldu. Gündemdeki iddialarda ise Microsoft’un yeni oyunlarını Haziran ayında açıklayacağı ve daha fazla Activision Blizzard oyununun Game Pass yolunda olduğu konuşuluyor.

Diablo 4 Game Pass’a Geliyor
Diablo 4 Game Pass’a Geliyor

Diablo 4 Hangi Platformlarda Var?

Diablo 4, ücretli bir oyun. Battle.net, Xbox (Series X,S, One), PlayStation (4-5), Steam üzerinden oyuna erişilebilir. Oyunu oynamak isteyenler için 3 farklı sürüm mevcut.

  • Standard Edition
  • Digital Deluxe Edition
  • Ultimate Edition

Oyunun fiyatları ise 41.99 dolardan başlıyor ve en üst versiyon 59.99 dolar. Oyunu oynamak isteyen oyuncular için küçük bir hatırlatma yapalım. Oyun Türkçe altyazı ve arayüz seçeneğine sahip.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir