Google Developer Groups tarafından düzenlenecek olan ve 120 katılımcıyı ağırlayacak olan Devfest’23 Kırklareli, 12 Aralık’ta Kırklareli Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

Google Developers Group, teknoloji, yazılım ve inovasyona ilgi duyan öğrencileri bir araya getirerek, özellikle Google’ın teknolojileri üzerinde odaklanan ve farklı alanlarda takım çalışması yaparak kendilerini geliştirmelerine destek olan üniversite tabanlı bir Google topluluğudur.

Tamamen gönüllülerden oluşan ve kar amacı gütmeyen yazılım geliştiricileri tarafından kurulan Google Developer Groups (Google Geliştirici Grupları), dünya genelinde 100’den fazla ülkede ve 555 şehirde şubelere sahip olan bir topluluktur. Bu topluluklar, her yıl düzenledikleri DevFEST konferansları ile teknoloji sektörüne önemli katkılarda bulunmaktadır.

DevFEST Kırklareli neyi hedefliyor?

DevFest Kırklareli, her seviyeden yazılım geliştirici, tasarımcı ve teknoloji tutkunu için bir araya gelme noktasıdır. Etkinlik, yazılım geliştirme ve teknoloji dünyasının en güncel trendlerini keşfetme fırsatı sunarken aynı zamanda sektördeki uzmanlarla etkileşime geçme ve onlardan ilham alma şansı tanımaktadır.

Bu yıl, 120 katılımcıyı ağırlayacak olan etkinlik, teknoloji dünyasının en son gelişmelerini ve yeniliklerini keşfetmenin yanı sıra sektörün önde gelen isimleri ile etkileşimde bulunma fırsatı sunmaya hazırlanıyor. Ayrıca AI , Flutter , Bootcamp teknolojileri ile konusunda insanları bilgilendirmeyi hedefliyor.

DevFest’23, katılımcılara interaktif deneyimlerin yanı sıra sanal gerçeklik tecrübeleri, yazılım ve kodlama atölyeleri gibi birçok etkileşimli etkinlikle unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

DevFest’23 Konuşmacıları ve Konuları

   Kerem Kargın Veri Depolama Ve Uygulama Alanları
  Avni Bilal Demirtaş   Flutter Ve Uygulama Alanları
   Ahmet Faruk Evkaya  Bootcamp Süreçleri
   Emre Kutluca Yurt Dışında İş Olanakları Ve Kariyer Planı
  Kommunity  Kommunity
  Muhammed Berk Şişli  Yapay Zeka Ve Uygulama Alanları

DevFest Kırklareli ne zaman?

Devfest’23 Kırklareli, 12 Aralık tarihinde saat 09.30-18.00 arasında Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü, 39100 Merkez/Kırklareli   Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleşecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir