6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde iki büyük deprem meydana geldi. Depremin ardından yakınlarını, evlerini, arabalarını ve işlerini kaybeden pek çok insan için hayatını sürdürebilmek ne yazık ki çok zorlaştı. Tüm maddi yardımların yanında psikolojik destek de depremzedelerin hayatını kolaylaştırmak adına hayati bir önem taşıyor. 

strongdepremden etkilenenler icin ucretsiz online psikolojik desteknbspstrong 1

AHBAB ve Online Psikolog Platformu iş birliği yapacak

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, iyileşme ve normale dönme süreçlerini hızlandırmak için bir psikologdan yardım almaları depremzedelerin yeniden hayata karışmalarını kolaylaştıran çok önemli bir uygulamadır. Ne yazık ki şu anki şartlar göz önünde bulundurulduğunda bu uygulamanın online olması depremzedeler için çok daha sürdürülebilir bir yöntemdir. Bu amaç doğrultusunda kullanıcılara, psikologlarla online görüşme imkanı sağlayan Online Psikolog ile AHBAB topluluğu bir iş birliği yapacak. Bu sayede depremden etkilenen insanlar ücretsiz ve online psikolog desteği hizmetinden faydalanabilecek. 

Bu Hizmetten Nasıl Faydalanılacak?

Online Psikolog platformu depremden etkilenen vatandaşlarımız ile depremzedelere gönüllü terapi vermek isteyen psikologları bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bu uygulama için depremzede vatandaşların AHBAB WhatsApp hattından bir kod almaları gerekiyor. Bu kod ile tamamen ücretsiz ve online bir şekilde psikolojik seans desteği alabiliyorsunuz. Bu iş birliği sayesinde psikoloğunuzu seçebilir ve randevu oluşturabilirsiniz. AHBAB ile yürütülen psikolog desteği ile ilgili bilgilere ulaşmak ve kayıt olmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

Ücretsiz psikolog desteği: https://www.onlinepsikolog.com/

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir