Akıllı saat pazarının iddialı modellerinden Samsung Galaxy Watch için birbirinden iddialı ekran yüzleri deneyebilirsiniz.

Kol saatleri için akıllı modellerin geliştirilmesiyle birlikte yeni bir akım başlatılmış oldu. Akıllı saat pazarında Apple ve Samsung pastadan büyük payı alan iki marka. Samsung Galaxy Watch serisi ile akıllı saat almak isteyenlere en iyi seçenekleri sunan Samsung, saatlerdeki ekran yüzleri konusunda da zengin bir koleksiyona sahip. Ücretli ve ücretsiz olarak tercih edilebilecek farklı modellerin yer aldığı pazarda, yeni bir ekran yüzü arıyorsanız aşağıdaki listeden uygun olanlarını deneyebilir, yeni ekran yüzünüzü belirleyebilirsiniz.

Resmi Galaxy Watch Ekran Yüzleri

Samsung Galaxy Watch ekran yüzleri için Samsung da özel çalışma yaparak resmi bir şekilde seçenekleri kullanıma sunuyor. Bu seçeneklerin her birinin ücretsiz olması ve minimum pil tüketimi için Samsung tarafından optimize edilmesi onları çok daha cazip kılıyor.

Info Brick

Info Brick, saatlerde tek bir bakışta birçok bilgiye erişmek isteyenler için en caziplerden birisi. Üstelik ekranda ayrıntılı değişiklikler yapabilir ve daha fazla kişisel hale getirebilirsiniz. 10 farklı arka plan rengi ve vurgu renkleri arasından seçim yapabilir, saatin yazı tipini değiştirebilirsiniz.

Perpetual

Perpetual, astronomi odaklı bir tasarıma sahip. Siyah ve beyaz öğelerin klasik etkileşiminde olduğu analog saat kadranıyla dikkat çeken Perpetual , animasyonlu arka planı desteğiyle öne çıkıyor. Bu animasyonlarda ise yıldızlar, takım yıldızları gibi seçenekler gün içerisinde saate göre değişiyor.

Analog Dashboard

Adından da anlaşılacağı gibi, temiz tasarıma sahip klasik analog saat ekran yüzü. Saat kadranını basit kılmak için Samsung bu yüzde arka plan renklerini siyah beyaz olarak sınırlıyor.

Photos

Photos, saati her kontrol ettiğinizde sevdiklerinizin bir diğer fotoğrafını görmenizi sağlayacak bir seçenek. Google Fotoğraflardan ya da kişisel galerinizden seçeceğiniz fotoğrafları sırayla ekranda gösterebileceğiniz Photos, her fotoğraf için özel ayarlamalar yapılmasını sağlıyor.

Breathe

Ekranda sakinlik arayanlar için geliştirilen Breathe, basit ve anlaşılır yapıda. Bilinçli bir şekilde nefes almanıza yardım edecek olan Breathe, o anda kalmanızı sağıyor. Breathe, yoga ve meditasyon gibi alanlara ilgi duyanların favorisi.

Deneyebileceğiniz En İyi Samsung Galaxy Watch Ekran Yüzleri
Deneyebileceğiniz En İyi Samsung Galaxy Watch Ekran Yüzleri

Google Play Store’daki Samsung Galaxy Watch Ekran Yüzleri

Saat üzerinden seçebileceğiniz saat yüzlerinin yanı sıra Google Play Store üzerindeki seçenekler de değerlendirilebilir.

Concentric

Mağazada en çok dikkat çekenlerden birisi Concentric. Pixel Watch ile benzerlik taşıyan bu tasarımda saniye ibresinin hareketli olması kullanıcıların ilgisini çekiyor. Farklı renk seçenekleriyle desteklene saatte, siyah arka plan ile tasarruf sağlanıyor.

Ustwo

Ustwo, minimal saat yüzlerinden oluşturulan bir koleksiyon olarak öne çıkan Ustwo, üstelik tamamen ücretsiz. İndirdikten sonra zengin koleksiyonu sayesinde sürekli değişiklikler yapabilirsiniz. Üstelik antrenman gibi durumlarda da pek çok veriyi direk ana ekrandan görebileceğiniz özelleştirmeler yapılabiliyor.

SH020

Hibrit bir seçenek olarak öne çıkan SH020, diğer ekran yüzlerine karşı çok esnek yapıda olmasıyla dikkat çekiyor. Ancak tüm bu ayrıcalıklar için 1.99 dolarlık satın alma gerekiyor.

İşte tercih edilebilecek diğer seçenekler;

  • ACROWatch
  • Voyager WorldTimer
  • Flowers Purple
  • S4U RC One
  • Camp Wear OS
  • Facer
  • Reitling Bentley
  • CLV-Dask
  • Fisherman
  • LCARS 2.0
  • Evoque GR+

Galaxy Watch Ekran Yüzü Nasıl Değiştirilir?

Tüm bunları denemek için indirme sonrasındaki aşağıdaki adımları takip ederek ekran yüzünüzü değiştirmeniz yeterli.

Mevcut saat yüzüne basılı tutun.

Bir (+) simgesi görene kadar soldan sağa kaydırın ve ardından + simgesine dokunun.

Seçebileceklerinizin listesi ekranda görülecektir.

Buradan istediğinizi seçin. Özelleştirmek istediğinizde ise saat yüzünün altında yer alan özelleştirme seçeneğine basarak mevcut seçeneklerden seçim yapabilirsiniz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir