Kablosuz kulaklıkların popülerliği son yıllarda artan bir trende sahip. 2021 yılında da benzer bir eğilim görüldü. Sektöre Apple’ın AirPods modelleri öncülük etse de bu modeller sektördeki tek model değil. Eğer Apple modelleri yerine alternatifleri değerlendirmek istiyorsanız 10 AirPods Pro rakibi listesine göz atabilirsiniz.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro; uyum, üstün ses özellikleri, aktif gürültü engelleme, ses geçişi, ses yükseltme gibi eşsiz özelliklere sahip.

Beats Fit Pro

Apple’a ait Beats tarafından tasarlanan Beats Fit Pro AirPods ile aynı ses özelliklerine sahip. Aktif gürültü iptali, ses kalitesi, kullanımı rahat tasarımı, renkli görünüm Beats Fit Pro’yu öne çıkarıyor.

Amazon Echo Buds

Android ekosistemini tercin edenler için Siri, Google Asistan ve Alexa desteğine sahip Amazon’un Echo Buds modelleri tercih edilebilecekler listesinde oldukça iddialı. Üstelik pek çok yeni teknoloji ve özelliğe sahip olmak da mümkün.

Bose Quiet Comfort

Bose’un olağanüstü gürültü engelleme ve olağanüstü ses kalitesiyle şekillendirdiği Bose Quiet Comfort, fiyatıyla da fark yaratıyor. Ses teknolojilerinde sektörün en iddialı markalarından birisi olan Bose, çoğu kullanıcının tanıştıktan sonra vazgeçemediği markalardan birisi.

JLab Epic Air Sport

AirPods modellerinin fiyatının çok altında bir fiyata satılan JLab Epic Air Sport, sadece fiyat performans ürünü değil. Epic Air Sport, kulaklığı kulağınıza sabitleyen ve koşu gibi yüksek etkili egzersizler sırasında bile kullanım zorluğu yaratmayan bir kulak kancasına sahip.

Soundpeats T3

Soundpeats, bütçeye uygun bir kulaklık modeli. Aktif gürültü engelleme özelliği, özel ortam modu gibi özellikler ve rakipsiz fiyatı, Soundpeats T3’ü sektörde öne çıkarıyor.

Master ve Dynamic MW07 Plus

Master ve Dynamic MW07 Plus, sektörün tasarımıyla en çok beğeni kazanan modelleri. Sağlam basları, güçlü dahili mikrofonu ve 10 saate kadar kesintisiz kullanımı modeli öne çıkarıyor.

Sony’nin WF-1000XM3

Sony’nin küçük ayrıntıları atlamadığı Sony’nin WF-1000XM3 modeli standart altı mikrofona sahip. Zengin sesi özellikleri pil ömrü, modeli öne çıkarıyor.

Earfun Air Pro 2

Bütçe söz konusu olduğunda dünya genelinde en çok tercih edilen model Earfun Air Pro 2. Premium fiyatı olmadığı gibi aktif gürültü özelliği modelin daha fazla satmasını sağlıyor.

Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2

Seste kalite arayanlar için her zaman ilk seçenek olan Sennheiser, kablosuz kulak sektöründe de Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2 ile iddialı. Dengeli, net ve olağanüstü sese ek olarak enstrüman ayrımlarıyla dikkat çeken kulaklıklar özel ekolayzır ayarlarına dahi imkan tanıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir