Kojima Productions’un yapımcılığını üstlendiği Death Stranding oyunu ilk olarak PlayStation 4 versiyonunun yayımlanmasından yarım yıl sonra PC platformuna da geldi.

Şimdi de Director’s Cut’un PC sürümü yayımlandı. Oyunun yayımcılığını yapan 505 Games, keşif ve macera deneyimi açısından daha geliştirilmiş sürümünün de ilerleyen zamanlarda bilgisayarlar için de geleceğini duyurdu. Şirketin planlarında bir aksama olmazsa oyunun yeni sürümü 2022 baharında gelecek. Peki, Death Stranding Director’s Cut oyunun bilgisayar sürümü oyunculara neler sunuyor?

GeForce Now’a gelmesi beklenen oyunlar hangileri?

Oyunun PC sürümü PS4 sürümünde bulunan tüm özelliklere sahip. Buna ek olarak bilgisayar sürümüne düşme hasarını azaltan botlar gibi yeni teslimat ekipmanları ve kargo fırlatıcı, karakterlere yeni savaş hareketleri, yeni bir araçla birlikte yarış pistleri yapma yeteneği, oyuncular için daha fazla özelleştirme seçeneği ve daha pek çok yeni özellik eklendi.

Death Stranding Directors Cut PC’ye geliyor

Oyun Intel’in yapay zeka tabanlı Xe Super Sampling (XeSS) grafik teknolojisini de içeriyor. Yani şirketle Intel arasında yeni bir iş birliği söz konusu. 505 Games yaptığı açıklamada Ocak ayının sonunda oyun hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını belirtti.

Death Stranding Director’s Cut, merakla bekleyenler için bu yılın bahar aylarında Steam ve Epic Games Store platformlarına gelecek. Ancak oyunun yayımlanacağı ay henüz belli değil. Oyunun PC sürümünün ücreti de henüz açıklanmadı.

Oyunun sistem gereksinimleri hakkında da henüz hiçbir bilgi bulunmuyor. Death Stranding Director’s Cut ile ilgili yeni bilgilerden sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir