Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından geliştirildi. 2020 yılında CD Projekt tarafından oyun severlele buluşturuldu. Oyun içeriği ise rol yapma türündeki video oyun olarak karşılamaktadır.

Cyberpunk 2077’ye DLSS 3.5 desteği geliyor!

 Cyberpunk 2077’nin heyecanla beklenen ve yapılması istenen 2.0 güncellemesi bugün itibarıyla kullanıcılara sunulacak. Yeni güncelleme DLSS 3.5 de kapsayacak şekilde çok sayıda yeniliği beraberinde getirecek. DLSS 3.5 güncellemesiyle, ışın izleme kalitesini arttırmak ve yeni yapay zeka (AI) destekli Işın Yapılandırma ile oyun kalitesini daha da güzel, akıcı ve bir o kadar da gerçekçi kılması bekleniyor.

Bu tarz uygulamalarda, ışın izlemeli ön izlemeler ile görünüm alanları büyük ölçüde geliştirilerek içerik üreticilerinin zaman alan render işlemlerinden önce daha iyi görselleştirmesi sağlanıyor. DLSS 3.5, tüm görsel işlemci kullanıcıları, GeForce RTX ve Nvidia RTX sahipse kullanılabilir.

GeForce RTX kullanıcıları bu hafta DLSS desteğiyle yeni oyunlarına kapı açıyor

Bu hafta oyun sektöründe heyecan verici gelişmeler yaşanacak. Birbirinden güzel oyunlar, oyun severlerle buluşuyor. İşte bu hafta oyun sektöründe boy gösterecek oyunlar:

  •  Lies of P,
  • Party Animals,
  • Warhaven
  • Witchfire

Ayrıca, oyuncular DLSS 3 ile hızı artırılmış olan “The First Descendant” oyununun açık test sürümünü deneme şansına sahip olacaklar.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ve DLSS 3.5

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty oyunu, 26 Eylül’de oyun severlerle buluşacak. Cyberpunk 2077 için yeni bir casus-gerilim macera deneyimi sunan Phantom Liberty şirketi, ışın izleme ve DLSS 3.5 ile Işın Yapılandırma ile piyasada yerini alacak.  

Cyberpunk 2077 geliştiren CD Projekt Red şirketin Sanat Başkan Yardımcısı olan ve Global Sanat Yöneticisi Jakub Knapik, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

Oyun severler DLSS 3.5’in yapay zeka teknolojisiyle görüntü işleme gücüyle desteklenen bu akıllı teknolojisi sayesinde, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty uygulamasının en yeni noktası Dogtown’ı daha kesin görüntüler, daha iyi aydınlatma ve mümkün olan en fazla kare hızlarıyla en iyi şekilde deneyimleyerek keyfini çıkaracak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir