CD Projekt Red’in CEO’su, Cyberpunk 2077’nin GOTY versiyonunun üzerinde çalışıldığını doğruladı. Söz konusu sürümün Phantom Liberty’deki ana oyunu barındırması bekleniyor.

Cyberpunk 2077 oyuncu sayısında patlama yaşandı

Özellikle çıkışından kısa bir süre sonra bir felaket olarak görülen ve yıllar içinde büyük gelişmelere rağmen oynanabilir olduğu söylenen Cyberpunk 2077 büyük bir aşama kaydetti. Elbette bazı hataların artık oyuncular için eskisi kadar anlam ifade etmediğini biliyoruz. Başlarda mali kaygılar, şirketlerin oyunlara bakış açısını eskisinden daha karanlık hale getirmiş olsa da şirket şimdi odak noktasını para kazandıran şeylere çevirmiş görünüyor.

Cyberpunk 2077’nin GOTY (Yılın Oyunu) versiyonu 2023’te çıkacak

CD Projekt Red CEO’su Adam Kicinski bunu doğruluyor. Söz konusu sürümün Phantom Liberty adlı bir genişleme paketinden sonra gelmesi ve geldiğinde onu da içermesi bekleniyor. Kicinski’ye göre The Witcher 3 sonunda bir GOTY versiyonu da yayınladı ve o zamandan beri güncel tutuldu.Tabii ki oyunun aslında Yılın Oyunu ödülünü aldığı göz ardı edilemez.Bu Cyberpunk 2077’de böyle değildi. Yine de CEO, bunun doğal bir ilerleme olduğunu açıkladı.

Cyberpunk 2077 zaman içinde çok değişti ve hataların çoğu düzeltildi. Bu, oyunu daha oynanabilir hale getirdi, ancak beklendiği gibi çalışmadı. Oyuncular ya kötü bir oyun gördükten sonra yapılan düzeltmelerden etkilendiler ya da oyunun kendisi gözlerinin önünde güzelleşti.

Cyberpunk 2077, Yılın Oyunu ödülünü kazandı.

Son olarak, GOTY sürümünün de tam fiyatla yayınlanacağını lütfen unutmayın. Edgerunners, Orion oyunları ve yeni nesil güncellemeler ve The Witcher 3’ün GOTY versiyonu ile Cyberpunk 2077, CD Projekt Red’in önümüzdeki yılı nasıl geçireceğini belirleyecek gibi görünüyor.

Peki siz Cyberpunk 2077 hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer oyunu deneyimleme fırsatı bulduysanız görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir