CD Projekt, Cyberpunk 2077 Phantom Liberty için yeni bir fragman hazırlayıp yayınladı ve çıkış tarihini merakla bekleyen herkese açıkladı. Belirtilenlere göre oyun tamamen farklı bir hisle karşımıza çıkıyor. 

CD Projekt’in bu muhteşem  oyunu Cyberpunk 2077 çıkış zamanında büyük sıkıntılar yaşamış olduğu görülse bile oyun bir süre sonra düzeltilmiş ve güçlü şekilde satış rakamları elde edilmişti. Firma ayrıca Phantom Liberty olarak adlandırılan  önemli de bir genişleme paketi üzerinde çalışmalarına devam ediyordu. Microsoft’un Xbox Game Showcase etkinliğinde bu oyunları detaylı olarak aktaran Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için çıkış tarihi ve fiyat bilgileri de herkes için paylaşıldı. Bir de yeni fragman var elbette.

Cyberpunk 2077 ek paket güncellemesi yolda

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty ne zaman çıkacak?

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, 26 Eylül 2023 tarihinde çıkışını yapacağını duyurdu.Phantom Liberty DLC fiyatı Steam ve Epic Games için 399 TL iken, Xbox için 399 TL ve PlayStation için ise 479 TL olarak karşımıza çıkıyor. Halihazırda Phantom Liberty DLC’sini ön sipariş vermiş olan oyuncular Quadra Vigilante adlı yeni araca da erişim sağlayabilecekler.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty farklı bir oyun 

Oyunun yaratıcı yönetmeni Pawel Sasko, Phantom Liberty’nin yapay zeka, yetenek ağaçları, ganimet ve diğer birçok oyun mekaniğini tamamen yenilemek için kapsamlı bir çalışma yürüteceğini ifade etti. Öte yandan Phantom Liberty,

 “Cyberpunk 2077 için Night City’nin Dog Town adında yepyeni bir bölgesinde geçen bir casus-gerilim genişleme paketi” olarak özetlenebilir.

Idris Elba, Yeni ABD için çalışan bir FIA Ajanı olan Solomon Reed rolünde olacak. Sasha Grey de DLC’de rol alarak karşımıza çıkacak. Oyun içi istasyon 89.7 Growl FM’de radyo DJ’i olarak görev yapacak olan Ash’in seslendirmesini gerçekleştireceK. Genişleme paketi içerisinde Keanu Reeves’in canlandırmış olduğu Johnny Silverhand karakteri de yeni karakterlerle birlikte geri dönüş yapacak.

Phantom Liberty ile birlikte oyunun tüm temel  sistemleri yeniden güncellendi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir