2012 yılında piyasaya sürülen CS:GO, yıllar sonra Steam’in çevrim içi oyuncu rekorunu kırmayı başardı. 2023 yılına kadar yeni bir güncelleme bile almayan oyun, on yılın ardından Steam’de yeni bir rekor kırmayı başardı. 

Counter-Strike: Global Offensive’in (CS:GO) çıkışının üzerinden 10 yıldan fazla zaman geçti ve şimdi oyuncular yeni bir CS oyunu bekliyor. Valve’ın yeni CS oyununun beta sürümünün Mart ayında çıkacağı söyleniyor. Neredeyse hazır olduğu söylenen yeni CS oyunu görsel kaliteyi artıracak. Valve, oyunda yeni oyun motoru Source 2’yi kullanıyor. Bu arada, yeni CS, gecikmeyi azaltmak için sunucu bağlantısını iyileştirdi.

CS GO Steam'de yeni bir rekor geldi: 11 yıllık rekoru kırdı
CS GO Steam’de yeni bir rekor geldi: 11 yıllık rekoru kırdı

2012 yılında Valve tarafından piyasaya sürülen Counter-Strike serisi, yıllar sonra bile rekorlar kırmaya devam ediyor

CS:GO, kırılan bu rekoru resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. İlgili mesaj şu şekildeydi: “Bugün “CS:GO” oyununda birlikte organize olan ve oynayan hesabınızdaki 1, milyon hayrana teşekkür ederiz. 

“CS:GO” 1, milyondan fazla çevrim içi kullanıcıya sahiptir ve en sonuncusudur ” CS:GO”:GO2 Rumours V Agency, “CS:GO2” Source 2 motorunun gelişimini neredeyse tamamladı ve yakın gelecekte BETA testine geçecek.

CS:GO’ ya olan ilgi arttı

Yeni oyun CS: GO’nun piyasaya sürülmesinden sonra oyun adeta küllerinden yükseldi. Valve’ın 2012’de piyasaya sürdüğü Counter-Strike serisi, yıllar sonra bile güncelleme almamasına rağmen Steam’in çevrim içi rekorunu kırdı. Son olarak Şubat ayında 1.32 milyondan fazla kişi aynı anda CS:GO oynadı ve Mart ayında bu rekor 1. milyon kişi tarafından kırıldı.

NVIDIA ekran kartı sürücülerinde bulunan kodlara göre oyun CS:GO 2 adıyla çıkabilir. Yeni Counter-Strike oyunu hakkında daha detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde ortaya çıkması gerekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir