CS: GO 2022 hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız doğru yere geldiniz! Öncelikle CS:GO sistem gereksinimleri hakkında bilmeniz gerekenler:

CS: GO Sistem Gereksinimleri ve İnceleme Kılavuzu

CounterStrike: The Global Offensive oyunu 2012 yılında Valve ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilmiş ve Microsoft Windows, Mac OS X ve Lunix platformlarında dağıtılmaya başlanmıştır. Counter-Strike 1.5, Counter-Strike 1.6 ve Counter-Strike Source serisinin son oyunu CS GO, şu anda Steam’de en çok oynanan oyun. 1999’da ilk Counter-Strike oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana Valve, oyunu sürekli güncelleyerek oyuncu tabanını korudu.

CS:GO işletim sistemi

CS: GO, oyuncunun ilerlemesini izlemek ve oyunu yeni etkinliklerle güncellemek için yeni işletim sistemi biletlerini BrokenTooth oyununa entegre eder. CS:GO Operasyon Bileti Kırık Diş, oyuncuların oyundaki istatistiksel bir sistemle hangi haritayı, hangi silahı ve nasıl ilerlediklerini görmelerini sağlıyor.

CS: GO Silah Görünümü

Çeşitli silahlara ev sahipliği yapan CS:GO, muhtemelen oyunun en güzel özelliklerinden biri. Oyuncular silahlarını beğenilerine göre özelleştirebilir ve oyunu görsel olarak iyileştirebilirler. CS:GO silah görünümleri, nadir olmaları nedeniyle oyuncular için çok önemlidir. En popüler silah görünümü, Knife Class CS: GO silah görünümüdür.

Çeşitli silahlara ev sahipliği yapan CS:GO, muhtemelen oyunun en güzel özelliklerinden biri. Oyuncular silahlarını beğenilerine göre özelleştirebilir ve oyunu görsel olarak iyileştirebilirler. CS:GO silah görünümleri, nadir olmaları nedeniyle oyuncular için çok önemlidir. En popüler silah görünümü bıçak sınıfıdır.

CS: GO 2022 sistem gereksinimleri

CS:GO Sistem Gereksinimleri Minimum

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7300 GT
Bellek: 2 GB RAM
İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

CS:GO Sistem Gereksinimleri Önerilen

İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050
Bellek: Windows 10
İşletim Sistemi: Windows® 7/Vista/XP
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

CS:GO Mac Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Intel Core Duo Processor (2GHz or better)
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 2400 or better / NVidia 8600M ya da daha fazlası
İşletim Sistemi: MacOS X 10.11 (El Capitan) ya da daha sonrası
Depolama: 15 GB kullanılabilir alan

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir