Kripto para dünyasının başarılı isimlerinden Crypto.com ve Gate.io iş birliği yaptığını duyurdu. 

Kripto piyasasının önemli isimlerinden Crypto.com ve Gate.io, Güney Kore’nin Busan şehrinde Blockchain teknolojileri geliştirmek için ortak bir şekilde hareket edecek. Blockchain teknolojisi her geçen gün gelişmeye devam ettikçe ülkeler de bu alanda çalışmalarına devam ediyor. Crypto.com ve Gate.io, bu anlamda kripto odaklı yeni projeler üzerinde çalışacaklarını açıkladı. 

Blockchain teknolojisi gelişiyor

Güney Kore’nin en büyük ikinci şehri olan Busan, son dönemlerde blockchain teknolojisi hakkında dikkat çeken şehirlerin başında geliyor. Crypto.com ve Gate.io adlı kripto borsaları, şehrin blockchain ekosistemini genişletmek için ortaklık kurdu. Crypto.com, şehirdeki blockchain girişimlerinin büyümesini desteklemeye yönelik hareket edeceğini belirtirken, Gate.io, her yıl bin yerel blockchain uzmanı eğitmeyi planladığını belirtti.

Crypto.com ve Gate.io, Binance, FTX ve Huobi Global borsalarının ardından Busan ile imzalanacak dördüncü ve beşinci küresel kripto borsası olduğunu söylemek mümkündür. Busan şehri, yeni gelişmeler ile beraber blockchain konusunda çok daha başarılı bir noktaya ulaşmayı hedefliyor.

Apple’dan NFT platformları için App Store’da yeni adım

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir