Crusader Kings 3 için yapılan yeni açıklama, oyun hayranlarını adeta havaya uçurdu. Zira oyuna 2 yeni DLC geliyor.

Crusader Kings 3 adıyla piyasaya sunulan oyun, oyuncu kitlesini arttırmaya devam ediyor. Bu oyun için bugüne kadar pek çok farklı DLC piyasaya sunuldu. Ancak yapılan son açıklama ise Crusader Kings 3’ün 2 yeni DLC alacağı belirtildi. Bu durum büyük bir sürpriz etki yaratırken DLC’lerle ilgili detaylara da yer verildi.

Crusader Kings 3 Legends of The Dead

İlk DLC, Legends of The Dead adıyla gelecek. Bu durum ölüm ve mirasa odaklanıyor. Oyuncuların aile tarihini daha da etkileyici hale getirmesini hedefliyor. Bu kapsamda ise efsanevi binalar inşa edilmesi, özel ziyafetler ve etkinlikler düzenlenmesi DLC’nin özellikleri arasında olacak. Tüm bunları başarılı bir şekilde yapan oyunular ise oyundaki atalar itibarı ödüllerini alacak.

Daha sonraki dönemde oyuna eklenecek olan Güce Giden Yollar genişletmesi ise Bizans temalı etkinlikleri içeriyor. Bizans İmparatorluğu’na odaklanan bu DLC’de oyuncuların yönetim şeklinde alternatifler sunulacak.

Crusader Kings 3'e 2 DLC Alacak
Crusader Kings 3’e 2 DLC Alacak

3. bölüme geçiş yapılacak oyunda, bu yeni bölüme özel 2 DLC oyunlarla buluşacak. 3. bölüme özel yenilikler sadece 2 DLC ile sınırlı kalmayacak. Gezgin Nobles olarak adlandırılan özel etkinlik kapsamında oyuncular özel oyun içi öğelere sahip olabilecek. Ancak bunun için sezon biletinin satın alınması gerekiyor. Aksi halde etkinlikteki özel öğelerden yararlanılamayacak.

Crusader Kings 3 DLC’leri Ne Zaman Geliyor?

Legends of The Dead DLC’si 4 Mart tarihi itibariyle dağıtılmaya başlanacak. Yeni DLC için özle tanıtımlar yapan geliştirici ekip “Siz gittikten sonra kimse onların hakkında şarkı söylemezse, büyük başarıların ve kahramanlıkların ne faydası var? Sonuçta kraliyet mirası ancak sizden sonra gelenlere koruma ve meşruiyet sağlayabilirse faydalıdır. Crusader Kings III için bir Çekirdek Genişletme olan Legends of the Dead’de tebaalarınızın ve rakiplerinizin anısını yaşayın. Crusader Kings III: Legends of the Dead, şöhretinizin alevlerini büyük bir şenlik ateşine dönüştürürken yeni kahramanca bir oyun sunuyor.” diyerek oyundaki heyecanı arttırmış durumda.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir