Steam, en çok satanlar listesini kısa bir zaman önce güncelledi. Counter-Strike 2, liderliğini malesef ki kaybetti.

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Counter-Strike serisinin son oyunu olan Counter-Strike 2 ya da kısa ismiyle CS2 ile beraber 11 yıllık CS:GO defteri kapandı. Aylardır çok satanlar listesinde liderliğe oynayan CS:GO, zirveyi CS2‘ye devretti. Fakat Counter-Strike 2, Steam çok satanlarda aylardır sürdürmüş olduğu liderliğini devam ettiremedi.

Counter-Strike 2, zirveden düştü

Steam Türkiye’de çok satanlar listesi lideri değişti

Steam, Türkiye için her hafta düzenli bir şekilde en çok satanlar listesini yeniliyor. Böylelikle en popüler oyunları sistemde görebiliyoruz. Bu listeye son birkaç aydır sürekli bakıldığında Counter-Strike 2 zirveyi koruyordu. Kısa süre önce ise bir şekilde bu durum değişti.

Çok oyunculu savaş oyunu olan War Thunder, Steam en çok satanlar Türkiye sıralamasında liderliği aldı. Böylelikle Counter-Strike 2, otomatik olarak ikinci sıraya düştü. Fakat söz konusu bu iki yapımın ücretsiz olduğunu söylemek gerekiyor.

Son dönemlerde oyuncuların yaptığı geri dönüşlere göre Counter-Strike 2‘nin CS:GO‘ya kıyasla daha az eğlence sunduğu yönünde. Bu doğrultuda ciddi seviyede oyuncu kaybı olabileceği ihtimali artıyor gibi görünüyor.

Diğer yandan Steam çok satanlar listesinde üçüncü sırada ise EA SPORTS FC 24 yer aldı. Hemen ardından ise onu PUBG: BATTLEGROUNDS ve Lethal Company takip etti. Sıralamanın devamında ise  Call of Duty ve Baldur’s Gate 3‘ü görüyoruz.

Steam’de en çok satan oyunların sıralaması şu şekilde;

1War ThunderOynaması Ücretsiz
2Counter-Strike 2Oynaması Ücretsiz
3EA SPORTS FC 2427.99 MENA-USD (-60%)
4PUBG: BATTLEGROUNDSOynaması Ücretsiz
5Lethal Company5.79 MENA-USD
6Call of Duty
7Baldur’s Gate 331.49 MENA-USD (-10%)
8ELDEN RING23.99 MENA-USD (-40%)
9Euro Truck Simulator 22.52 MENA-USD (-75%)
10Forza Horizon 516.39 MENA-USD (-50%)