Çoklu görevler için daha fazla üretkenlik isteyenler Acer Aspire 7 tercih ediyor

Güçlü bir dizüstü bilgisayar arayanların tercihi Acer Aspire 7, gelişmiş düzeyde özellikleriyle daha üretken olmak konusunda tüm işlerde kullanıcılara yardım ediyor.  Cihaz, yüksek ekran gövde oranına sahip ekranının yanı sıra güçlü işlemcisi ve grafik kartı yanında, hızlı Wi-Fi ve geniş depolama alanı özellikleri ile oyun severler
için de iyi bir alternatif olarak dikkat çekiyor.  Acer tarafından geliştirilmiş olan işlemcisi ve güçlü grafik kartının yanı sıra yüksek hızlı depolama özellikleri ile güçlendirilen dizüstü bilgisayarı Acer Aspire 7 (A715-42G), hem iş hem de eğlence amaçlı kullanım için ideal bir cihazdır. AMD Ryzen™ 7 5700U Mobil İşlemci, dizüstü bilgisayarın hızlı ve verimli çalışmasında etkili olurken , NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 dizüstü bilgisayar GPU’su ile beraber cihaz gün boyunca ideal bir performans sunuyor. 

17 2

Düşük güç tüketimli geniş bant bellekleri ile güç tasarrufu özelliğini bir arada kullanan sekiz çekirdekli işlem gücü sunan AMD Ryzen™ 7 5700U Mobil İşlemci, önceki nesil belleklerden daha hızlı bir şekilde veri işleme özelliğine sahiptir. Bununla beraber dizüstü bilgisayar, tüm süreçleri optimum hızda yürüterek daha faza görev için yardımcı oluyor. Kullanıcılar, Acer Aspire 7’nin ince çerçeveleri sayesinde 15,6 inç FHD ekran için daha fazla alan sağlıyor. Yüzde 81,61 şeklinde tasarlanan ekran-gövde oranı ise cihazın 144 Hz yenileme hızı sunan ekranıyla dikkat çekiyor.

Acer Color Intelligence™ ve Acer ExaColor™ teknolojileri ile beraber dizüstü bilgisayar daha iyi bir görsel deneyim sunuyor. Acer Color Intelligence™, gama ve doygunluk özelliklerini gerçek zamanlı olarak dinamik bir şekilde ayarlamak adına ekran rengini, parlaklık ve doygunluk değerlerini ayarlamak için optimize etmektedir. Acer ExaColor™ ise, sRGB benzeri bir görüntü kaliteli sunmak adına renk sıcaklığı ve kontrast gama değerleri üzerinde ayarlama yapıyor.

18 2

En yeni ve en hızlı şekil bağlantı seçenekleri ile gelen Aspire 7’in geniş bağlantı seçenekleri ile beraber kullanıcılar her an her yerde hızlı bağlantı kurma özelliğini değerlendirebilirler. Çift bantlı Wi-Fi 6 (802.11ax) Wi-Fi 5’e (802.11ac) göre, ortalama ağ verimini 3 kata kadar çıkarmak mümkün oluyor ve gecikme durumu yüzde 75’e kadar indiriliyor. Tüm bu bağlantı özellikleri ile beraber Aspire 7 kullanıcılarına hızlı iletişim sağlama özelliği sunuyor. 512 GB PCIe SSD depolama alanı, 16 GB DDR4 belleği ve 4 GB grafik belleği ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan Acer Aspire 7 bu özellikleri sayesinde kullanıcılara, görevlerini yerine getirmek adına ve aynı zamanda iş yüklerini basitleştirmeleri için yeterli gücü ve depolama alanını bir arada sunuyor. Cihazın USB-C™ yuvası ile beraber kullanıcılar, SuperSpeed USB 5 Gb/sn üzerinden çok hızlı şekilde veri aktarımı yapabilirler. Acer Aspire 7 (A715-42G), 16.659 TL’lik satış fiyatıyla kullanıcıları karşısına çıkıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir