25 yılı geride bırakan One Piece animesi için özel bir oyun duyurusu yapıldı. Bandi Namco 25. yıl dönümü için hazırlanan etkinlikte, anime serisi için yeni bir oyun hazırladığını duyurdu. Oyunun ismi ise One Piece Odyssey olacak.

Etkinlikte oyun için hazırlanan kısa bir tanıtıma yer verildi. Videodan anlaşıldığı üzere oyun rol yapma türünde olacak. Oyunun geliştirilmesinde animenin yazarı olarak tanıdığımız Eiichiro Oda da yer alacak. Böylece oyun için hikaye daha da derinleştirilecek ve özel bir hikaye oyunculara sunulacak.

Açık dünya rol yapma türünde olacak oyun için özel bir ada hazırlanacak. Bu adayı keşfetmeye başlayacak olan oyuncular, böylece pek çok farklı yenilik ile karşı karşıya kalacak. Oyunun hazırlanmasında Pokemon Brilliant Diamond ve Shining Pearl remake, Dragon Quest XI ve Nier Replicant oyunlarından tanınan ILCA’nın yer alması yeni oyun için beklentileri yükseltti.

Odysssey oynanışı nasıl olacak?

Hazırlanan özel videoya göre oyunda sıra tabanlı oyun sistemi uygulanacak. Bu nedenle özel kombolar, mekanikler kullanılmayacak. Oyunda özel hikaye de aralarda aktarılacak. Böylece oyuncular oyunu oynamanın yanı sıra anime serisine dair pek çok farklı detayı oyun aralarında bulabilecek. Fragmanda bir korsan gemisinin adaya yanaşması ile birlikte hikayenin başladığı görülüyor. Kısa süre içerisinde batan gemi ile oyuncular adada yeni bir yaşam kurmak zorunda kalıyor. Adada da yaşam böylece başlıyor

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir