Uzun zamandan beri beklenen PUBG Mobile 1.6 güncellemesi sunuldu. Yeni güncelleme ile birlikte oyuna pek çok yenilik eklendi.

Tanıtıldığı ilk günden itibaren tüm dünyada bir akım haline gelen ve milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran geliştirici firma, PUBG Mobile yeni güncellemeleri ile birlikte oyunu dinamik tutmayı başarıyor. Geliştirici firma tarafından yapılan yeni güncelleme ile birlikte oyun 1.6 sürüme yükseltildi. Yeni güncellemeyle oyuna farklı haritalar ve oyun modları eklendi.

PUBG MOBILE1.6 güncellemesi neler sunuyor?

Özel drop sistemleri, haritalar ve modlar ile desteklenen güncellemede öne çıkanlar ise şöyle;

Flora Menace Modu

Oyuna yeni eklenen bu özel mod ile birlikte kullanıcılar özel bir haritada sadece birbirine karşı değil özel coğrafyaya karşı da mücadele verecek. Yarilo adı verilen bitkiler tarafından ele geçirilen haritada, uzay gemisi de bulunuyor. Oyuncular oyun başladığı andan itibaren iyileştirmeler sunan bitkileri toplayabilecek ve özel geçişlerden uzay gemisine binebilecek. Böylece uzay gemisinde zorlu bir mücadele başlayacak. Oyuncular bu savaşları kazanarak rastgele silahlar ve  Nacore Chips kazanacak. Kazanılan  Nacore Chips ise yeni savaş malzemeleri alınması için kullanılacak bir oyun içi para olacak. Açıklamalara göre yeni oyun modu 18 Eylül’de Sankok, 22 Eylül’de ise Livik haritasında etkili olacak.

1 1631696207

Metro Royale: Reunion

28 Eylül tarihi itibari ile aktif olacak bir diğer mod ise Metro Royale: Reunion. Yeni mod ile birlikte oyuncular yer altı tünellerde oyun heyecanını yaşamaya başlayacak.

Titans: Last Stand

28 Eylül itibariyle aktif hale gelecek bir diğer oyun modu Titans: Last Stand olacak. Oyuncular Mechagodzilla’yı yenmek için birlik olacak ve en güçlü silahlar ile güçlü düşmana karşı savaş verecek.

Vikendi

Vikendi ise 8 Ekim tarihi itibariyle oyuna eklenecek. Çok soğuk bir harita üzerinde oynanacak oyunda özellikle oyuncuların soğuk ve kara karşı özel ekipmanlar kullanması gerekecek.

Survive Till Dawn

Survive Till Dawn, 15 Ekim itibariyle oyuna dahil edilecek. Yeni oyun modu, oyuncuların zombi saldırılarına karşı hayatta kalmasını içeriyor. Güneşin batması ile birlikte ortaya çıkmaya başlayacak zombilere karşı en iyi mücadeleyi sergileyen oyuncu oyunu kazanacak.

Payload 2.0

Payload 2.0 ise kara ve hava araçları ile patlayıcı silahlar kullanılarak yapılacak. Yeni oyun modu 15 Ekim tarihi itibariyle oyunda oynanabilecek.

Runic Power

Özel güçler ve elementler üzerinden yapılacak bu savaşta oyuncular; alevleri, buzları ve rüzgar güçlerini kullanacak. Kristallerin toplanması ile birlikte oyundaki gücünü artırabilecek olan oyuncular üstünlük sağlayabilecek. Oyun modu, 15 Ekim itibariyle oyunda yer alacak.

Enfeksiyon Modu

Oyuna eklenen son oyun modu ise enfeksiyon modu. İki grup halinde savaşabilecek oyuncular zombi olabilecek ya da enfeksiyon kullanan savunan taraf olabilecek. Yeni mod, 15 Ekim itibariyle oyunda yer alacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir