Dünya genelinde dikkat çeken ürünlerin yaratıcısı Apple şirketi, iOS 17.1 güncellemesini iPhone kullanıcıları için sundu. Böylelikle StandBy, AirDrop ve Apple Music’e ilave işlevler getirmiş oldu. Hata düzeltmeleri de bu güncelleme ile yapıldı. Gelin detaylara göz atalım!

iOS 17.1 Sonunda Geldi

iPhone

Apple, iOS 17 uyumlu telefonlar için yeni güncelleme olan 17.1’i sundu. Güncelleme herkese bir anda dağıtılmadı, şu anda kademeli bir şekilde dağıtılmaya başlandı. Bundan böyle AirDrop’un menzilinden çıkan içerikler internet üzerinden aktarılabilecek.

Ayrıca bekleme modu ile ilgili de bir gelişme var: Artık iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri için ekranın kapanma süresini kontrol edebilecekleri bir özellik de gelecek.

Müzik konusunda da geliştirme yapılmış. Bundan sonra Apple Music’te favori albüm ve şarkılarınızı basit bir arayüzle filtreleyebileceksiniz. Böylelikle istediğiniz şarkı ve albümleri bulmanız daha kolay hale gelecek.

Tüm bunların yanı sıra ekran görüntüsünün sabit şekilde kalmasına neden olan hata düzeltildi. Trafik kazası algılama özelliği ile ilgili iyileştirmeler de bu sürümde yer alıyor. Satın alınan zil sesleri görünmüyordu, hatalar düzeltildi artık görünüyor. 

Apple Watch’tan telefona konum aktarımı yaparken gizlilik ayarları bir anda sıfırlanıyordu. Bu problem çeşitli çabalarla düzeltildi. Artık daha verimli bir şekilde çalışıyor. Konum bulurken zorlanmıyor, özelliği dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir