En büyük kripto para borsalarından olduğu bilinen Coinbase’in resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Akşam saatlerinde bulunduğu gizemli paylaşım dikkat çekti. Tweetin ek bir açıklamaya gerek duyulmadan sadece tarih verilmesi çok daha ilgi çekiciydi.

Coinbase

Tweette kısa bir video paylaşılmış ve 23 Şubat tarihi referans gösterilmiş. Bu durum paylaşıma gizemli bir hava katan durum olduğu görülüyor. Paylaşılan videoda ise siyah arka planın önünde hafifçe başlayan mavi bir logo görünüyor. Yavaş yavaş beliren mavi logo daha sonra aynı süre zarfında kayboluyor. Ardından da mavi puntolarla 23 Şubat 2023 tarihi beliriyor. 6 saniyelik bu video kullanıcıların kafasında soru işareti için yeterli bir süre zarfı oluyor.

Paylaşım ile ilgili tahminler sürüyor

Pek çok kişi farklı yorumlarken düzenli Twitter kullanıcıları da bu konu hakkında farklı yorumlarda bulundu. Bu paylaşımın sebebini logo değişikliği olarak görenlerin yanı sıra airdrop, USDC kapsamında bir gelişme olduğu da öne sürüldü. Chainlink ile işbirliği de düşüncelerin arasında yerini alıyor. Bu paylaşımla beraber Coinbase borsasının yaşadığı değişim de sık sık konuşulanlar arasında yerini alıyor. Coinbase 21 Şubat günü 2022 yılı dördüncü çeyrek bilanço çıktısını açıkladı.

Borsanın dördüncü çeyrek gelirleri; 581 milyon dolarlık beklentiye karşılık 629 milyon dolar olarak bildirisi geçti. Bu durum neticesinde daha öncesinde yapılan tahminleri ve analistlerin düşüncelerinin beklentilerinin üstünde çıktığı görülüyor. Coinbase yapılan tahminleri aşmış olmasına rağmen gelir durumunda bazı olumsuzluklar görünüyordu. Gelir durumunda bir önceki yıla göre bakıldığında yüzde 75 düşüş görüldüğü tespit edildi.

Bununla beraber şirketin hisseleri 2023 yılında iyimser bir tablo oluşturdu. Bu yıl şimdiye kadar olan süreçte iyi bir performans gösterdiği görüldü. Yılın başlarında 30 dolar seviyelerinde olan hisse durumu, bugün itibariyle yüzde 87 artışla 57 dolardan işlemi gerçekleşiyor. Bu yıl yapmış olduğu artışın sene içinde devam etme durumu merak konusu olacağı görülüyor. Diğer yandan Twitter’da yapmış olduğu paylaşımın gizemi yakın zamanda anlaşılacağı düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir