Kripto para borsası olarak bilinen Coinbase yaptığı yeni açıklama ile NFT sektörüne giriş yapacağını duyurdu.

Dünyanın en popüler ve en büyük kripto para borsalarından bir tanesi olan Coinbase, sunduğu fırsatlar ve kolay yönetimiyle kripto paralar üzerinden işlem yapmak isteyen herkesin tercihini kazanmış durumda. Bu desteği ve güvenli çözümleri artırmak isteyen Coinbase, şimdi yeni bir güncelleme hazırlığında. Yapılan açıklamalarda Coinbase platformu için yeni bir güncellemenin yapılacağı ve açılacak yeni bir platform üzerinden kullanıcıların alım-satım işlemlerini gerçekleştirebileceği belirtildi.

Coinbase NFT platformu geliyor!

Son aylarda dünyanın her bir bölgesinde daha fazla etki görmeye başlayan NFT, şirketler ve borsalar için de yeni kazanç alanlarından birisi olarak görülüyor. Bu açıdan fırsatı değerlendirmek isteyen Coinbase yaratacağı yeni bir platform üzerinden kolay bir şekilde NFT işlemlerinin yapılmasını sağlayacak.

Yayınlanacak yeni bir platformda alternatif bir isim düşünmeyen şirket, Coinbase NFT ismi üzerinden faaliyetlerini sürdürecek. Sektörde Coinbase’in en büyük rakibi ve sektör devi olarak görülen Binance, NFT için geçtiğimiz aylarda özel bir pazar alanı açarak hizmet vermeye başlamıştır. Bu bakımdan Coinbase tarafından sektörde geri kalınmaması adına böyle bir yeniliğe gidildiği düşünülüyor.

Ethereum tabanlı NFT desteği verilecek

NFT platformunun ilk dönemlerinde kullanıcılar sadece Ethereum tabanlı olarak NFT alım ve satım işlemlerini yapacak. Ancak İlerleyen dönemlerde daha fazla kripto para desteğinin de sunulması planlanıyor. Şirket tarafından resmi olarak yapılan açıklamalar ile duyurulan mevcut gelişmede üstelik yıllardan beri sektörde verilen hizmetlerden kazanılmış deneyimler ile kullanıcıların sektörde ihtiyaç duyacağı tüm yeniliklere platform üzerinden erişimin sağlanabileceği belirtildi.

Erken erişim başvuruları açıldı

Platformun tanıtılmasının ardından erken erişim kayıtları da başlatıldı. Online olarak açılmış web sayfası üzerinden mail adreslerine girerek kaydına gerçekleştirebilecek olan kullanıcılar, platform kullanılabilir hale geldikten sonra ilk kullanan kişilerden birisi olabilecek. Bu açıdan bağlantı üzerinden erişebileceğiniz sayfa aracılığı ile Coinbase NFT platformu için kaydınızı yaptırarak ön erişime hak kazanabilirsiniz.

Coinbase NFT 39

Bağlantı açıldıktan sonra ise aşağıdaki gibi bir ekran açılacaktır. Mail adresi bölümüne mail adresinizi girmeniz yeterli olacaktır.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir