Coinbase’in Türkiye’deki girişim BtcTurk’u satın almasından vazgeçtiği iddia edildi. İddialarla ilgili iki şirketten de açıklama gelmedi.

Erdinç Ergenç’in bugün gündeme getirdiği yeni gelişmede, Coinbase ile BtcTurk arasındaki satın alma görüşmelerinin sona erdiği belirtildi. Geçtiğimiz aylardaki en önemli gelişmelerden birisi olarak duyurulan anlaşma, şu an için rafa kalkmış görünüyor. Dönem içerisindeki haberlerde Coinbase’in 3 milyar dolarlık bir değerleme ile BtcTurk’ü satın almak istediği belirtilmişti. Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından birisini satın alarak Türkiye’ye yönelik yeni bir yatırım yapmak isteyen Coinbase, sektöre yaşanan olumsuzluklar ve hisse değerlerinin düşmesi nedeniyle satın almadan çekilmiş olabilir.

Coinbase’in BTC Türk’e talip olduğu iddia ediliyor

Coinbase’den açıklama gelebilir

Yatırımcılar için satın alma ve yeni planları ile ilgili açıklama yapabilecek Coinbase’in BtcTurk satın almasından neden vazgeçtiği böylece öğrenilebilir. Bugüne kadar sayısız pek çok girişimi satın alarak sektördeki gücünü arttıran Coinbase’in Türkiye’deki bir borsayı satın alacak olması, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarını da arttırmıştı.

Satın almanın şu an için iptal olması ile BtcTurk’ün Özgür Güneri yönetimi devam edecek.

Detayları aktaracağız.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir