Savaş oyunu severler için en iyi alternetiflerden biri olan Codename: Panzers günümüzün hala severek oynanan oyunlarından. Peki Codename: Panzers sistem gereksinimleri neler?

Codename Panzers – Cold War, adından da anlaşılacağı gibi bir Cold War oyunudur. Sovyetler Birliği, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa ülkelerini içeren bu Soğuk Savaş oyununun, ilgilenenleri etkileyeceği kesin. Oyunun grafiksel özelliklerinin yüksek olmasına rağmen sistem gereksinimlerinin düşük olması hayran kitlesini oldukça artırmıştır.

Bugüne dek çıkan en iyi fps oyunları!

Codname Panzers – Cold War, Windows XP’de oynanabilir. Elbette daha yüksek işletim sistemleri ile daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Codenamed Panzers – En az 1 GB RAM gerektiren Soğuk Savaş, 2 GB veya daha fazla RAM ile oynamak çok daha uygundur. NVIDIA GeForce 6800 veya ATI Radeon X800 üzerinde oynayabileceğiniz bu oyun, daha yüksek özellikli bir grafik kartı ile donatılabiliyor. Oyun sisteminin uygun gereksinimleri arasında ilk dikkatimizi çeken nokta, ücretsiz depolamaya olan büyük ihtiyaç oldu. 5 GB boş alan gerektiren Codename Panzers – Cold War, DirectX 9.0c desteği ile çalışabilir.

Oyuna başladığınızda kendinizi ciddi bir ortamın içinde bulacak ve ortama ayak uydurmak için önemli adımlar atmanız gerekecek. Klasik Soğuk Savaş oyunlarına göre görsel anlatımının oldukça iyi seviyede olduğu söylenebilir.

Codename: Panzers sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim sistemi: Windows XP veya üstü.
  • İşlemci: Intel Core2 Duo 1.8 GHz ya da AMD Athlon X2 +4400
  • Bellek: 1 GB veya 2 GB(vista) RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce 6800 ya da ATI Radeon X800
  • DirectX desteği/versiyonu: 9.0c
  • Disk alanı: 5 GB ya da daha fazla boş depolama alanı.
  • Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı.

Peki siz oyunu daha önce oynadınız mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir