28 Ekim tarihinde oyunculara sunulması beklenilen Call of Duty: Modern Warfare 2’nin açık beta ve erken erişim tarihleri belli oldu. Diğer yandan oyun hakkında önemli detaylar da belli olurken, seriye dahil olacak olan yeni harita da duyuruldu. Buna göre yeni Call of Duty Modern Warfare 2 oyununda F1 pistini savaş alanı haritası olarak göreceğiz.

Oyun geliştiricisi tarafından yapılan açıklamalar ile sadece erken erişim tarihleri değil Call of Duty Champs turnuvasında bir sürpriz daha gösterildi. Una göre oyunda yeni bir çok oyunculu mod haritası da duyuruldu. Yeni harita Formula 1 Singapur GP’nin düzenlediği Marina Bay pistinde bulunacak ve haritanın adı Marina Bay olarak açıklanmış durumda. Söz konusu yeni harita videosuna aşağıdan erişebilirsiniz.

https://youtu.be/iGIwZOC7hTU

Oyuncular tarafından heyecanla beklenen yeni Modern Warfare serisinin devam oyunu olan Modern Warfare 2, geçtiğimiz Nisan ayında resmen duyurulmuştu. Oyunun resmi çıkış tarihi 28 Ekim 2022 olarak açıklanırken, ön siparişler ile satın alınmaya başlanmıştı. Bugün paylaşılan duyuruya göre oyunu ön sipariş ile alanların erişebileceği açık beta ve erken erişimin başlayacağı tarih açıklandı.

Call of Duty Moder Warfare 2 yeni haritası belli oldu

7

Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre Modern Warfare 2’ye erken erişim 16 Eylül tarihinde başlayacak. Ancak bu tarihin sadece Playstation sahipleri için geçerli olacağını belirtelim. Playstation 4 ve Playstation 5 oyun konsolu için Modern Warfare 2’yi ön sipariş ile satın alanlar 16 ve 17 Eylül tarihinde oyunu ilk oynayanlar olacak. Diğer taraftaki tarihler ise şöyle olacak.

  • 18 – 20 Eylül: PlayStation açık beta
  • 22 – 23 Eylül: Xbox ve PC erken erişimi, PlayStation açık betası (çapraz oyun desteği ile)
  • 24 – 26 Eylül: Tüm platformlar için açık beta

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir