Çocukların kitap okuma alışkanlıklarını değiştirmek ve daha eğlenceli bir yöntemle kitap okumayı sevdirmek amacıyla geliştirilmiş olan Me Books uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama, kurulumdan sonra seçeceğiniz ilk kitabı ücretsiz olarak edinebileceğiniz gibi sonraki kitaplar için düşük ücretler ödeyerek satın almanızı gerektiriyor.

Me Books

180’den fazla klasik hikaye kitabını bulabileceğiniz Me Books, ayrıca her hafta yeni eklenen kitap arşiviyle de dikkat çeken bir uygulama olmasının yanında kitapların tümünün İngilizce olması da çocuklarınızın İngilizce dilini ileri seviyelere taşımasın da oldukça önemli bir katkı sağlıyor.

Uygulamada Monster Inc, Winnie the Pooh, Toy Story, Doc McStuffins, Elmer, Peter Rabbit ve Ladybird Classics gibi klasik hikaye kitapları bulunuyor.

Me Books

Son derece eğlenceli bir kitap okuma deneyimi sunan Me Books‘u aşağıdaki bağlantılar üzerinden AndroidiPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir