Giyilebilir teknolojinin yetişkinler için en çok kullanılan ve ilk ürünü olan akıllı saatleri hep düşündük. Sahip oldukları özelliklere baktığımızda teknolojik bağımlılığı olan insanları her zaman dikkate alır ve ona göre değerlendiririz.

En iyi SIM kartlı akıllı saat modelleri

Akıllı saatler, geliştirdikleri sağlık ve esenlik unsurlarını ön planda tutuyor ve bir akıllı telefon ile çalışarak hayatımıza değer katıyor. Ancak piyasada yetişkinlere özel üretilmiş akıllı saatler bulunmamaktadır. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiş akıllı saatler de bulunmaktadır.

Çocuklar için akıllı saatler, yetişkinler gibi sağlığı iyileştirmeye veya sağlık izleme işlevlerini geliştirmeye odaklanmaz. Çok sayıda konuşma bağlantısı, ebeveyn kontrolü özellikleri ve bazı eğitici oyunlar ile bu bir farktır. Ayrıca çocuklar için akıllı saatler sağlık özelliklerine de sahiptir. Bu özellik genellikle çocukların yeterli günlük aktivite düzeyine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek için kullanılır. Çocuklar için kullanımı kolay ve onlar için özel olarak tasarlanmış pek çok akıllı saat bulunmaktadır. Çocuklarınız için akıllı saat almayı düşünüyorsanız sizin için bir önerimiz var. Gelin detayları birlikte inceleyelim:

Çocuklar için Bilicra Vision Candy akıllı saat

Çocuklar için yeni nesil saat teknolojisi ile çocuklarınızın güvenliği için tasarlanmış birçok model bulunmaktadır. Bilicra’nın Vision akıllı saat modeli, ihtiyacınız olan fonksiyonları birçok yönden yerine getiriyor.

Bilicra Vision Candy akıllı çocuk saatleri, ebeveynlerin çocuklarından boşanırken endişelerini de dikkate alarak akıllı saat teknolojisini geliştiriyor. Bu saatler sayesinde çocuğunuzun nerede olduğunu kolayca görebiliyorsunuz. Bu özelliği kullanabilmek için telefonunuzun uygulama marketinden SeTracker uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Gerekli kurulumları tamamladıktan sonra akıllı saatin konumunu istediğiniz yerden kontrol edebiliyorsunuz. Böylece çocuğunuzun sizden uzakta nerede olduğunu kontrol ettiğinizde içiniz gün boyu rahat oluyor.

Ayrıca Bilicra Vision Akıllı Çocuk Saati Candy telefonlarda bulunan kamera sayesinde çocuğunuz istediği zamanlarda selfie de çekebiliyor. Aynı uygulamayı kullanarak akıllı telefonunuzda çektiğiniz fotoğrafları da görüntüleyebilirsiniz.

Bilicra Vision Candy nasıl kurulur?

Çocuklarınıza Bilicra Vision Candy alırsanız, saati kapalı durumdayken 1,5 saat şarj etmeniz önerilir. Ardından mikro SIM kartı açmadan SIM kart yuvasına takın. Burada dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri sim kartın internet erişiminin olması ve PIN kodunun aktif olmamasıdır.

Uygulama üzerinden çocuklarınızı takip edebileceğiniz için size online paketli bir SIM kart verilecek ve kullanımda sorun yaşamamak için PIN kodunu çıkarmanız gerekecektir. Çünkü PIN güvenliği nedeniyle akıllı saat işlevini kullanamazsınız. Sonuç olarak herhangi bir telefonda PIN kodu talebini kullanmadan önce iptal ederseniz, kullanmakta sorun yaşamazsınız.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir