İçecek devi Coca-Cola, kendi markası adı altında akıllı telefon çıkarıyor. İçecek devi büyük bir akıllı telefon üreticisi ile anlaştığı iddia ediliyor.

4

Dünyanın en büyük içecek şirketi olan Coca-Cola akıllı telefon çıkarmak için adımlar attığı iddia ediliyor. Belirli bölgelerdeki pazarlarda sunmak için hazırlanan içecek devi Coca-Cola, akıllı telefon üreticileri ile görüştüğü bildiriliyor. Hindistan’da çıkan bir iddiaya göre Coca-Cola’nın bir telefon üreticisiyle anlaştığı ve akıllı telefonun tasarımının hazır olup tasarımının sızdırıldığı bildiriliyor. Sızan tasarımda akıllı telefonun iki kamerası ve arka kapağının rengi kırmızı olması ve Coca-Cola yazması oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medyada oldukça viral olan tasarımın gerçekliği tartışılıyor. 

Coca Cola akıllı telefon üretecek

Mukul Sharma tarafından paylaşılan ve GızmoChina web sayfasından yayınlanan habere göre üretici adı vermemiş olsada tasarımsal özellikler bakımından Çinli orta segment telefon üreticisi olan Realme’nin orta segment modellere eşdeğer olarak görünüyor. Bu durum kesinlik kazanmamış olsada tasarımsal benzerlikler bunu gösteriyor. Coca-Cola’nın çıkaracağı akıllı telefonun henüz teknik özellikleri belli olmamış olsada tasarımsal açıdan çok benzeyen Realme 10 4G ile aynı olacağı ifade ediliyor. Şirket çıkaracağı akıllı telefonun aksesuarlarını şirketin teması olan kırmızı renk olması için özellikle çaba gösterdiği belirtilenler arasında. 

Realme 10 4G modelindeki FHD+ 6.4 ekran, Helio G99 işlemci içerisinde 8 GB ram bulundurması ve tasarımsal olarak benzemesinden dolayı Coca-Cola’nın çıkaracağı akıllı telefonun orta segmente hitap edeceği düşünülüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir