Epic Games Store tarafından verilen yeni ücretsiz oyun Cities: Skylines oldu. Bir sonraki ücretsiz oyun açıklandı. Epic Games Store tarafından oyunculara hediye edilen en yeni oyun olan ve daha önce 49 TL’ye satılan şehir kurmaya yönelik Cities: Skylines için resmi açıklama şu şekilde; “Cities: Skylines, klasik şehir kurma simülasyonunun modern bir versiyonudur. Oyun, gerçek bir şehri yaratıp idare etmenin heyecanını ve zorluklarını yaşatabilmek için bir taraftan şehir kurma tecrübesinin oturmuş yapısını korurken diğer taraftan yeni oynanış unsurları sunarak bu tecrübeyi genişletiyor.” 

En çok sevilen en eski PC oyunları

15 3

Özellikle sunulan çok sayıdaki eklenti paketleri ile beraber (Ayrı satılıyor) çok daha zengin hale getirilebilen bu oyun, direkt olarak buradan da elde edilebiliyor. Cities: Skylines 17.03.2022 saat 18:00’e kadar ücretsiz hale getirilmiş durumdadır. Epic Games Store, 17-24 Mart tarihleri arasında ise In Sound Mind adlı oyunu ücretsiz olarak verebileceklerini dile getirdi. Şu an için 57 TL satış fiyatı olan bu oyunun açıklaması ise şu şekilde: “In Sound Mind, heyecan dolu bulmacalar, eşsiz bölüm sonu canavarı savaşları ve The Living Tombstone’un orijinal müziklerini içeren, yaratıcı bir birinci şahıs psikolojik korku oyunudur. Kaçmayı başaramadığın tek yer olan kendi zihninin iç yapısında yolculuk yaparken çeşitli huzursuz edici anıları keşfedecek ve onlarla savaşacaksın.” 

Sürekli olarak verilen ücretsiz olan oyunlar ile özellikle de bütçeli limitli olan Türkiye’deki oyuncuları oldukça  memnun edecek Epic Games, oyun marketinde zaman zaman çok büyük indirimler de yapmaya devam ediyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir