Sitara Assomull ve Nikhil Mulchandani adlı çift tarafından geliştirilmiş olan Clickinücretsiz bir mesajlaşma uygulamasıdır. Oyunlaştırmaya kurgulanmış bir yapıya sahip olan uygulama evli ya da sevgili olan çiftler arasındaki iletişimi daha eğlenceli hale getiriyor.

Metin tabanlı mesajlaşmadan daha fazlasını sunabilen uygulama sayesinde çiftler, birbirlerine gönderdikleri mesajlar için -10 ile +10 arasında puanlama yapabiliyorlar. Ayrıca uygulamada oyunlaştırma odağında bir de borç (görev) kartları değişimine dayalı bir sistem yer alıyor.

Çiftler arasındaki iletişimi daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan Clickin ile iletişim sadece çiftlerle sınırlı değil. Uygulama, eşler dışında diğer kullanıcıları takip ederek onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunulmasını da sağlıyor.

Clickin

Ayrıca uygulama üzerinden arkadaşlarınızla yeni başladığınız bir ilişkiyi paylaşabileceğiniz gibi puanlara bakarak arkadaşınızın nasıl bir eş’e sahip olduğuna dair de bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Uygulama yayınlandığı ilk 3 hafta içerisinde 750 aktif kullanıcı sayısına ulaşmış ve uygulama üzerinden 997’si Click (puanlanan) mesaj olmak üzere toplam 4 bin mesaj gönderilmiş.

Türkiye’den de bazı kullanıcıları olduğu bigisini aldığımız Clickin‘i siz de eşinizle birlikte kullanmak isterseniz aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulamanın Android sürümü de önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Clickin hakkında daha detaylı bigi sahibi olmak istiyorsanız Clickin tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir