Children of the Sun adlı oyun, gizemli bir dünyada tarikatlar ve intikamla dolu bir atmosferde geçen özgün bir bulmaca oyunudur. 9 Nisan’da PC için Steam platformunda piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Oyuncular, Children of the Sun’da tek bir keskin nişancı atışı yapar ve ardından mermiyi kontrol ederler. Hedefler, ağır çekimde kaçmaya çalışırken mermiyi çevredeki nesnelerin etrafından ustalıkla yönlendirerek herkesi en yüksek hız, zarafet ve yaratıcılıkla etkisiz hale getirmeye çalışırlar. Bu oyun, tekrar edilebilir ve tatmin edici bir mekanik set sunuyor.

Children of the Sun adlı oyun, tamamen anlamsız bir şiddeti içermeyen, derin bir hikâyeye ve atmosfere sahip olan özgün bir bulmaca oyunudur. 9 Nisan’da PC için Steam platformunda piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyuncular, oyunun merkezinde yer alan karakter olan Kız’ı kontrol ederler. Kız, beyin yıkamanın kurbanı olarak büyümüş eski bir tarikat üyesidir. Şimdi, tarikat liderini ortadan kaldırmadan önce, tarikata üye üye ve kurşun kurşun yok etme görevine sahiptir.

Oyundaki şiddet eylemleri bir amaç doğrultusunda gerçekleşir ve tamamen anlamsız değildir. Children of the Sun’daki ortamlar yüksek kontrastlı ve şeytani bir parıltıya sahiptir. Kız, her atışta hedeflerini gözetlerken, düşmanlar termal olarak aydınlatılmış iskeletler gibi görünür. Bu görsel unsurlar, oyuna tahmin edilemezlik ve adrenalin dolu bir hava katmaktadır.

Children of the Sun  Yakında Oyuncular ile Buluşacak

Children of the Sun, oyun dünyasında önemli bir geliştirici olan René Rother’den geliyor ve Devolver Digital tarafından yayınlanıyor.

Oyun Yakında Oyuncular ile Buluşacak!
Oyun Yakında Oyuncular ile Buluşacak!

Children of the Sun’ın demosu şubat başında Steam’e çıktı ve oyunun ana döngüsünün yedi aşamalı bir tadını sundu. Bu, Steam Next Fest’in çığır açan bir hitiydi; demosu o hafta 60.000’den fazla oyuncuyu izledi. Rother, Steam’de şunları söyledi: “Oyunun ilk duyurulmasından ve demonun yayınlanmasından bu yana oldukça eğlenceli birkaç hafta geçti.” Ardından sözlerine ekleme yaparak: “Sizden gelen çok sayıda güzel söz ve harika geri bildirimler vardı. Demo’ya biraz zaman ayıran herkese teşekkür ediyorum… Artık çıkış tarihi açıklandı, sanırım sonunda oyunu gerçekten bitirmem gerekecek.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir