Büyük çıkış yapmasına karşın son dönemlerin en çok eleştiri alan sistemlerinden olan ChatGPT’ye güncelleme geliyor. Güncelleme performans sorunlarını ortadan kaldıracak.

Yapay zeka sistemlerinin öncülerinden olan ancak son dönemlerdeki performans sorunları nedeniyle eleştiri alan ChatGPT’de yeni bir dönem başlayacak. Kullanıcılarda gelen negatif dönüşler nedeniyle eleştirilerin odağında olan ChatGPT güncellenecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamanın da OpenAI CEO’su Sam Altman’dan gelmiş olması, yönetimin bu durumu ne kadar önemsediğini net olarak ortaya koydu.

1.7 Milyar Kullanıcıya Hizmet Veriyor

Ücretsiz olarak da kullanılabilen ChatGPT’den dünya genelinde 1.7 milyar kullanıcı yararlanıyor. Kullanım sayısının yüksek olması, performans sorunlarının yaşanmasıyla birlikte yoğun bir eleştirinin de gelmesine neden oldu. Sosyal medya ağlarında dahi ChatGPT ağır bir şekilde eleştirilirken OpenAI yapılacak güncelleme ile bu sorunları ortadan kaldıracak.

ChatGPT Yeni Güncellemesi Performansı Arttıracak
ChatGPT Yeni Güncellemesi Performansı Arttıracak

Sam Altman tarafından yapılan açıklamalarda ChatGPT’nin performans sorunları yaşadığı itiraf edildi ve kullanıcıların eleştirileri haklı bulundu. Bu durumu çözmek için son dönemlerde yoğun mesai harcayan geliştirici ekip, özel bir güncelleme hazırlığında. Önümüzdeki günlerde ChatGPT’ye eklenecek güncelleme, kullanıcı deneyimini geliştirecek ve performans sorunlarının önüne geçecek.

ChatGPT Güncellenecek

ChatGPT güncellemesi hakkında henüz resmi açıklama yapılsa da tarih paylaşılmadı. Bu nedenle ChatGPT’nin ne zaman güncelleme alacağı ve sorunların ne zaman sona ereceği bilinmiyor.  CEO’dan resmi açıklamanın gelmiş olması güven verirken güncelleme için kısas bir süre içerisinde yeni açıklamanın yapılması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir