Samsung, CES 2022 İnovasyon Ödülleri’nden 43 ödüle layık görüldü. CTA’nın bu yıl içerisinde Samsung’u ödülle taçlandırdığı ürünler Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Samsung Galaxy Watch 4, Samsung Galaxy A Serisi, Samsung Galaxy Buds 2 ve daha pek çok ürün oldu. Kullanıcıların da severek kullandığı katlanabilir akıllı cep telefon olan Galaxy Z Flip 3’ün Bespoke sürümü kullanıcılara özel ve pek çok kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Galaxy Z Flip 3’ün siyah ve gümüş çerçevelere sahip olan seçenekleri ile beraber mavi, sarı, pembe, beyaz ve siyah ön ve arka renk seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. 

Galaxy Z Flip3 5G aynı zamanda dijital görüntüleme ve fotoğrafçılık ve mobil cihazlar ile aksesuarlar kategorisinde de pek çok ürün ödül kazandı. Galaxy Z Fold 3, Samsung’un önder akıllı cep telefon kamera teknolojisinde adeta bir devrim yaratan katlanabilir akıllı cep telefon tasarımın ile beraber kullanan hem dijital görüntüleme hem de mobil cihazlar ve aksesuarlar kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Galaxy Watch4 serisi ise sağlık & fitness ve giyilebilir teknolojiler kategorilerinde de pek çok ödül kazandı.

Samsung Galaxy Book Pro 360 ve ISOCELL HP1’de ödüle kayık görüldü

Samsung Galaxy Book Pro 360, bilgisayar donanımı ve bileşenleri kategorisinde de ödül kazandı. Piyasanın ilk 200 MP 0,64μm mobil görüntü sensörü ISOCELL HP1 yerleşik teknolojiler kategorisinde ödül kazanarak adından söz ettirdi. 1/1.22” optik formatla eşdeğer 16.384×12.288 etkin piksel miktarı sunarak kaliteli bir kullanım vadediyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir