Türkiye’de akıllı telefon pazarında yeni bir marka daha adımını attı. İşte Mipo hakkındaki detayları sizler için derledik.

Artık Türkiye akıllı telefon pazarında bir yeni markanın daha adının olduğunu söyleyelim. Şirketin yaptığı açıklamaya göre; Mipo markası Türkiye’de akıllı telefon pazarına giriş yaptı. Şirketin AR-GE merkez desteğiyle telefon üretimini Türkiye’de, kendi tesislerinde kurduğu üretim bantlarında gerçekleştirmeye devam ediyor.

Türkiye'de akıllı telefon pazarında yeni bir marka daha adımını attı. İşte Mipo hakkındaki detayları sizler için derledik.

4 Modelini Birden Piyasaya Sürdü

Yine açıklamada yer alan bilgiye göre “M17, M25, M33 ve M46 Pro” olmak üzere 4 farklı modelini pazara sunan Mipo şirketi, yakın zamanda markanın amiral gemisi olacak M46 Plus ve M59 modellerini de satışa sunmayı planlıyor.

Açıklamasında görüşlerine yer verilen Mipo Yönetim Kurulu Başkanı Emir Aral hem teknoloji üretiminin hem de kullanımının Türkiye’de giderek arttığını kaydederek; “Araştırmalar dünya çapındaki akıllı telefon sevkiyatlarının 2023 yılının dördüncü çeyreğine baktığımızda yıllık yüzde 8 bir büyümeyle artarak 320 milyon adede ulaştığını görmekteyiz. Mipo şirketi olarak ana odaklanacağımız nokta, teknoloji üreterek katma değer sağlamak ve yeni istihdam alanları oluşturmaktır. 40 yıllık sektör tecrübemizin sağladığı yetkinlik ve donanım bugün bize yeni ürünler üretme fırsatını veriyor” şeklinde konuştu.

Türkiye'de akıllı telefon pazarında yeni bir marka daha adımını attı. İşte Mipo hakkındaki detayları sizler için derledik.

Yönetici Aral, sadece cep telefonu üretmekle de kalmayıp, yakın zamanda farklı teknolojik ürünleri de tüketicilere sunmayı planlıyor. “Ülkemizde en çok tercih edilen telefon markalarından biri olmayı hedeflemekteyiz. 2024 yılı bu anlamda hedeflerimize emin adımlarla ilerlediğimiz tam bir atılım yılı olacağını söyleyebiliriz. AR-GE merkezimizde geliştirdiğimiz yeni ürünlerimizi piyasaya sürmeye ve teknoloji yatırımlarımıza da devam edeceğiz” şeklinde konuşarak şirketin hedeflerini ve durum analizini ortaya koydu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir