Hizmet sektöründe iş arayanların ve işverenlerin karşılıklı olarak iletişimlerini güçlendiren CatchJobs, 1 milyon dolar değerleme üzerinden 82 bin dolar yatırım almayı başardı!

Hizmet sektöründe iş arayanlar ve işverenler arasında iletişim kurmayı sağlayan iş bulma uygulaması CatchJobs, friends & family turunu tamamlayarak 1 milyon dolar değerlemeye ulaştı ve 82 bin dolar yatırım aldı.

Bu seferki yatırım turuna on beş farklı kişi katıldı.  Emre Gerçek, Çağrı Makaroğlu , Robin Kestek, Sercan Akkaş,  Berk Kaymak, Burcu Altıparmak , Berfin And, Seval Işık, Onur Özdemir  ve global melek yatırım ağı 21×21’in kurucusu Engin Yenidünya gibi güçlü yatırımcılar CatchJobs’ın fonlamasında bulundu.

CatchJobs platformu içinde yer alan iş ilanlarına videolu başvurularla başvuruda bulunma imkânı sunan uygulama, iş arayanların kişilik ve yeteneklerini daha iyi bir şekilde sergilemelerine olanak tanıyor. İşverenler ise kriterlerine uygun adayları videolu başvuruları izleyerek seçebiliyorlar. CatchJobs, hizmet sektöründeki iş arayanlar ve işverenler arasında videonun ve oluşturulan topluluğun gücünü kullanarak, işe alım süreçlerini hızlandırmayı ve verimliliği artırmayı amaçlıyor.

Aplikasyon Büyük Bir Yatırım Turuna Çıktı!
Aplikasyon Büyük Bir Yatırım Turuna Çıktı!

Yeni yatırımla birlikte şirket, İngiltere’ye taşınma kararı aldı. Catch Jobs Limited’i kuran ekip, Türkiye’de kurulmuş olan anonim şirketini oraya bağlayacak  gibi duruyor. Ardından bir sonraki turu Türkiye ve İngiltere’den yönetmeyi planlıyorlar. On beş farklı yatırımcı eşliğinde değerlenen oluşum aldığı yatırımları ayrıca kullanıcı sayısını artırmak ve ürünleri geliştirmek için de kullanılacak.

Yeni elde edilen bilgilere göre CatchJobs, ekim ayından beri aylık ortalama  %20’lik bir büyüme ile ilerliyor ve yedi bin kullanıcıya ulaşmış durumda. Girişim, haziran ayında on beş bin, yıl sonunda ise elli bin kullanıcıya ulaşmayı amaçlıyor. Platformdaki üye otel restoran sayısı da günden güne artıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir