Comedy Central tarafından  ilk kez 1997 yılında seyircilere sunulan  animasyon serisi South Park’ı 26. sezonu 8 Şubat Çarşamba başlayacak.

Ağustos 2022 tarihinde 26 yaşındaki seriyi 30. sezona taşımak için Paramount+ streaming platformu ile 900 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladıklarını duyuran “South Park”ın ortak yaratıcıları Matt Stone ve Trey Parker, “South park”ın yeni bölümlerinin prömiyerden sonra SouthPark.cc.com, CC.com ve Comedy Central uygulamasında yayınlanacağını duyurdu.

“There is no place like here” cümlesi ve Butters’ın talihsiz anlarından birine tanık olduğumuz fragrman ile gelen yeni sezon duyurusu izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Paramount+ streaming platformu ile yapılan anlaşma sonrası şimdilik 30. sezona kadar devam edecek olan South Park’ın geçtiğimiz sezonunda COVID temasında ilerleyen altı bölüm izlemiştik.  Bu bölümlerin hemen sonrasında “The Streaming Wars” adında iki özel bölüm gelmişti. Yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı, hangi temaları içereceğine dair yayınlanan teaser dışında şimdilik yayınlanmış bir bilgi yok.

ABD yapımı olan animasyon komedi dizisi, Colorado eyaletinde yer alan kurgu bir kasaba olan South Park’ta yaşayan dört sınıf arkadaşının hikayesini anlatıyor. Her bölümünde, tüm karakter ve olayların kurgu olduğunu ve içeriğinden dolayı hiç kimse tarafından izlenmemesi gerektiğini belirten bir uyarıyla başlamasına rağmen yayınlandığı ilk sezondan itibaren özellikle birçok sosyal, kültürel, dinsel ve politik gönderme içeren ve lafını esirgememesi sebebiyle birçok farklı gruptan hem tepki hem beğeni kazanmaya devam ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir