Hem mobil platformlarda hem de Facebook’ta milyonlarca oyuncusu bulunan Candy Crush Saga oyunundaki şekillerin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız, uzmantv ve indir.com işbirliği ile hazırlanan videoyu mutlaka izlemelisiniz.

Şeker patlatma oyunu olarak da bilinen ve oldukça popüler olarak oynanan Candy Crush Saga oyununda bilindiği üzere 3 aynı renk ve şekildeki şekerleri birleştirerek patlatıyoruz. Ayrıca 5 aynı türdeki şekeri yan yana getirirsek de patlatma işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Peki bu şekerlerin hiç ne anlama geldiklerini ve görevlerini merak ettiğiniz oldu mu? 

Eğer merak ettiyseniz hemen açıklayalım. 

Oyun içerisinde 4 aynı türdeki şekeri birleştirdiğimizde ortaya çıkan şeritli şekerle eğer şerit dikey ise dikey kolondaki şekerleri, yatay ise yatay kolondaki şekerleri patlatabiliriz. 5 aynı türden şekeri yan yana ya da alt alta getirdiğimizde ise ortaya çıkan ve çokomel şeklinde olan renk bombası ile herhangi bir renge sahip olan şeker ile birleştirdiğimizde ekranda bulunan birleştirdiğimiz şeker ile aynı renkteki tüm şekerleri patlatabiliriz. Bunun yanı sıra 5 aynı renkteki şekeri L yada T şeklinde birleştirmeniz durumunda ise renk paketi oluşur ve bu paket ile çevresinde bulunan 8 şekeri patlatabilirsiniz.

Bunlara ek olarak indir.com & uzmantv işbirliği ile hazırlanmış olan ‘Candy Crush’taki şekillerin anlamı nedir?‘ videomuzu izleyerek daha farklı şeker şekillerinin ne anlama geldiğini öğrenebileceğiniz gibi oyunun mobil versiyonlarını cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir