Akıllı cep telefonlarda DSLR fotoğraf makinelerinde bulunan manuel kontrol imkanlarından faydalanmak için Pro Camera by Moment uygulamasını kullanmak mümkündür.

iOS platformlar için tasarlanan bu uygulama kullanıcıların daha kaliteli içerikler üretmesinde yardımcı oluyor. Kullanıcılar, pozlama, ISO, deklanşör hızı, odak ve beyaz dengesi gibi ayarları kendi tercihleri doğrultusunda ayarlayabilirler. Camera by Moment özelliğine sahip olan iPhone’lar RAW formatta fotoğraf çekmeye destek verirken histogram desteğine de sahip olacak. Uzun pozlama özelliğine sahip olan bu uygulamada timelapse özelliği de yer alıyor. Minimalist tasarımı ile dikkat çeken bu uygulama kullanım kolaylığı sağlaması ile ön plana çıkıyor. 

16 12

Fotoğraf ile ilgili olarak son derece başarılı özellikler sunan bu uygulama video ile ilgili olarak da dikkat çekiyor. Uygulamada video kısmında renk profillerinde de seçim yapılabiliyor. Video rengi ve pozlama üzerinde de ayarlama yapak konusunda gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olan Pro Camera by Moment, kullanıcıların kaliteli video çekmesinde hassas kontrol sağlıyor.

Pro Camera by Moment, iPhone’larda daha profesyonel bir kamera sunuyor

Söz konusu bu uygulama standart, orta ve yüksek bit hızları ile beraber video kalitesi üzerinden hassas bir şekilde kontrol etme imkanı sunuyor. Kullanıcılar cep telefonlarında fotoğraf veya video çekmek adına Apple Watch’larını da kullanabilirler. Pro Camera by Moment hem fotoğraf hem de video kısmında profesyonel anlamda içerikler hazırlamak adına kullanıcılar için en iyi tercih olarak görülüyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir