Activision, Call of Duty serisine yeni bir oyun ekleyerek hayranlarına sürpriz yaptı. Arcane Wonders ile iş birliği yaparak bir masa oyunu geliştiren Activision, Call of Duty The Board Game’i resmi olarak duyurdu.

Arcade Tarzında Strateji Oyunu

Yeni oyunun arcade tarzında olduğu ve strateji severlerin de ilgisini çekeceği belirtiliyor. Oyunda, Call of Duty serisindeki karakterler ve temalar kullanılacak. Captain Price, Ghost ve Soap gibi sevilen karakterlerin minyatürleri de oyunun içerisinde yer alacak.

Call of Duty The Board Game Duyuruldu: İşte Detaylar!

Oyunun Kickstarter kampanyası önümüzdeki yazın sonunda başlayacak. Bu kampanya, bağımsız yapımcılar tarafından sıkça kullanılan bir yöntemdir. Ancak, Activision gibi büyük bir yapımcının da bu yönteme başvurması dikkat çekici bir durum.

Eş Zamanlı Strateji Oyunu

Call of Duty The Board Game, oyuncuların aynı anda hareketlerini planlamalarını gerektirecek eş zamanlı strateji oyunları kategorisinde yer alacak. Oyuna dair şimdilik sadece 15 saniyelik bir fragman paylaşıldı ve detaylı bir görüntü henüz bulunmuyor.

Özetle, Call of Duty serisine eklenen yeni masa oyunu Call of Duty The Board Game, Activision ve Arcane Wonders işbirliğiyle geliştirildi. Kickstarter kampanyasıyla finanse edilecek olan oyun, 2024 yılında piyasaya sürülecek ve eş zamanlı strateji oyunları sevenleri memnun edecek gibi görünüyor.

Videonun yaınlandığı YouTube kanalı Arcane Wonders, video açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

“En üst düzey Call of Duty masaüstü deneyimine hazır olun! Popüler video oyunu serisinden uyarlanan heyecan verici yeni bir strateji oyunu olan “Call of Duty: The Board Game “in yakında piyasaya çıkacağını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Serinin ikonik askerlerinin ve silahlarının minyatürlerini içeren yoğun savaş, taktiksel planlama ve çarpıcı sanat eserleriyle bu oyunun her Call of Duty hayranını tatmin edeceği kesin. Kickstarter’ın 2023 yazının sonundaki lansmanına göz atın ve bu epik masa oyununu ilk deneyimleyenlerden biri olun.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir