Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Xbox Başkanı Phil Spencer, Call of Duty serisi hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Spencer, sevilen oyun serisi Call of Duty oyununun Nintendo Switch’e getirmek istediklerini belirtti.

Oyun dünyasının en sevilen oyunları arasında yer alan Call of Duty, oyuncularına her yıl bambaşka bir deneyim sunmak adına yeni oyunla anılıyor. Bu sayede her yıl neredeyse en çok satışı yapılan oyunlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Mobil oyunlar arasında da başarılı bir noktada yer alan Call of Duty serisi, dünya çapında popüler olmasına rağmen henüz Nintendo cihazlarında yerini alamadı. Söz konusu bu popüler oyun en son 2013 yılında Wii U için çıkış yapmış olup, yakın zaman içerisinde Nintendo için de geri dönmeye hazırlanıyor. 

Call of Duty, daha fazla platformda yerini alıyor

WSJ Live’da Tom Warren ile görüşen Spencer, Xbox’ın Activision’ı satın alma süreci ve ve Call of Duty serisinin geleceği hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Oyunun Playstation’da yer almaya devam edeceğini belirten Spencer, oyunları Nintendo Switch platformu dahil daha pek çok platformda da yer almasını istediğini söyledi. Bunun yanı sıra aynı zamanda mobil oyun dünyasının önemine değindi ve ve Call of Duty serisinin mobil platformlarda var olmaya devam edeceğini belirtmiş oldu. Sevilen ve Call of Duty oyunu her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. 

Call of Duty: Modern Warfare II’ye 55 GB güncelleme

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir