Activision ve Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty: Modern Warfare II’nin tanıtım tarihi belli oldu. Özel lansman 15 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Oyun dünyasının en popüler serilerinden olan Call of Duty: Modern Warfare II için sır perdesi aralanıyor. Uzun zamandan beri pek çok farklı iddia ile gündeme gelen oyun için resmi açıklama yapıldı Activision ve Infinity Ward tarafından ortak bir şekilde gerçekleştirilen açıklamalarda Next adı verilen etkinliğin 15 Eylül’de yapılacağı belirtildi.

Call of Duty: Modern Warfare II Eylül’de piyasada

15 Eylül’de yapılacak tanıtım sonrasında 16 ve 17 Eylül tarihlerinde konsollara özel erken erişim betası yayınlanacak. 24 Eylül tarihinden sonra ise tüm konsol ve PC’lerde oyun oynanabilir olacak. Üstelik platform farkı olmaksızın çapraz oyun

Çok oyunculu modunu ve diğer detayları 15 Eylül’deki Next vitrin etkinliğinde ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca erken erişim betasının 16 ve 17 Eylül’de PlayStation konsollarında yayınlanmaya başlayacağını ve 24 Eylül’den itibaren ise beta tüm konsollara ve PC’lere açık çapraz oyun desteği ile gelecek. Çapraz beta testleri de 26 Eylül tarihinde sona erecek. Ardından oyunlar, oyunun nihai sürümünü oynayabilecek.

Call of Duty: Modern Warfare II

Özel tanıtım yapılacak

Duyuruda oyuncular için bir sürprize de yer veriledi. Açıklamalara göre oyun hakkında daha fazla detay ve görüntüler, Eylül ayından önce paylaşılacak.

Modern Warfare II, 2007’de tanıtılan orijinal Modern Warfare serisine dayanan 2019’daki Call of Duty: Modern Warfare’in halefi olacak. Oyun 28 Ekim itibariyle tüm kullanıcıların erişimine açılacak ve 70 dolar etiket fiyatıyla satılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=r72GP1PIZa0

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir