Call of Duty: Mobile 1.Sezon Savaşçının Hikayesi’nde peri masalı efsanelerinin karşı karşıya geldiği olağanüstü bir yolculuğa hazır olun. Call of Duty: Mobile, yıla 1. Sezon’da oynamanız gereken yeni bir hikayeyle başladı: Soldier’s Tale! Klasik peri masalı dünyası, çeşitli acımasız ve gizemli operatörler, silahlar ve içerikler, yeni bir merkezi avlu haritası ve daha fazlasıyla altüst olacak.

Call of Duty: Mobile – Sezon 1: Savaşçının Hikayesi, Cipher – Şapkacının Tebessümü, Ölüm Meleği Alice, Kötülükler Diyarı ve Sophia gibi operatörlerin de dahil olduğu yeni bir ücretsiz premium içerik kaynağıdır ve 50 kademeli savaş bileti ödülü kazanma fırsatı sunar. Sofia – Kızıl Başlıklı Operatör görünümüne ek olarak yeni bir LW3-Tundra Keskin Nişancı Tüfeği, silah planları, profil kartları, tılsımlar, Call of Duty Puanları ve sezon boyunca yayınlanacak daha fazla içeriğin yayınlanmasını bekleyenler için heyecan verici olacaktır.

Call of Duty: Mobile Sezon:1  Savaşçının Hikayesi Başlıyor
Call of Duty: Mobile Sezon:1 Savaşçının Hikayesi Başlıyor

Call of Duty: Mobile’da Yeni Yol Haritası

Orta Avlu – Öncelikle Call of Duty: Modern Warfare’de yer alan Orta Avlu, oyuncuların karmaşık bir sistemde gezinmeleri ve araziyi lehlerine kullanmalarını gerektiren daha küçük, birden fazla oyuncu içeren haritasıdır. Savaşta ekstra yardım için açık hava balkonlarını kullanmayı ihmal etmeyin.

Yeni Bir Silah

LW3-Tundra , en yetkin keskin nişancılar tarafından bile ilk sıralarda tercih edilen ve kullanılan bir silahtır. Nişan alıp ve avlu boyunca ateş edebilirsiniz ya da bir balkonda hiçbir atışı kaçırmadan aksiyondan uzak durabilirsiniz.

Call of Duty: Mobile – 1. Sezon: Savaşçının Hikâyesi ekstra olarak yeni Sezonluk Mücadeleler, Çekilişler, Temalı Etkinlik ve lansman sırasında ve sezon süresince mağazada yayınlanacak olan çeşitli güncellemeler ve iyileştirmeler de içerecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir